• جمعه / ۱ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99010100125
  • خبرنگار : 71603

در پی شیوع "کرونا ویروس"؛

"بیل گیتس" مردم را به آرامش دعوت کرد

"بیل گیتس" مردم را به آرامش دعوت کرد

"بیل گیتس"(Bill Gates) از همگان خواست طی دوران شیوع "کرونا ویروس" در سراسر جهان، آرامش خود را حفظ کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، "بیل گیتس" بنیانگذار شرکت "مایکروسافت" در یک گفت‌وگو، ضمن درخواست آرامش از همگان گفت: به جای اینکه بگوییم تولید واکسن و عرضه آن به مردم ۱۸ ماه طول می‌کشد، می‌توان گفت که بحران کرونا ویروس در برخی کشورها تنها ۶ تا ۱۰ هفته دیگر ادامه خواهد داشت. 

وی چند روز پیش اعلام کرد که از سمت خود به عنوان عضو هیأت مدیره مایکروسافت استعفا می‌دهد تا بتواند زمان بیشتری را به اقدامات بشردوستانه اختصاص دهد.

"بیل گیتس" در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مردم در این بحران چه کاری می‌توانند انجام دهند، اظهار کرد: هما ما باید آرام بمانیم. حتی با وجود اینکه چنین وضعیت و بحرانی بی‌سابقه است.

وی ادامه داد: نکته مهم این است که همراه با جامعه خود در وضعیت تعطیلی باقی بمانیم تا میزان شیوع کرونا ویروس به طرز چشمگیری کاهش یابد و اوضاع در اسرع وقت به حالت عادی بازگردد.

در ادامه این مکالمه یک سوال راجع به تحقیقات محققان کالج سلطنتی لندن مطرح شد که طی آن محققان مدعی شدند اگر این ویروس کنترل نشود، کروناویروس می‌تواند بیش از ۲ میلیون نفر در آمریکا را به کام مرگ بکشاند.

علاوه بر این در این مطالعه مطرح شد که تاکتیک‌های کنترل جامعه که باعث شده بسیاری از مردم در خانه بمانند، ممکن است تا زمان ساخت واکسن یعنی ۱۸ ماه دیگر ادامه داشته باشد.

"بیل گیتس" در واکنش‌ به چنین پژوهشی افزود: به نظر می‌رسد که پارامترهای استفاده شده در این مدل بسیار منفی‌نگرانه بوده است.

وی با اشاره به چین گفت: تجربه‌ای که در چین به دست آمد، مهم‌ترین اطلاعات ماست. چینی‌ها همه‌جا را تعطیل کردند و توانستند تعداد مبتلایان را کاهش دهند.

"بیل گیتس" پیش‌بینی کرد که اگر کشورهای درگیر شده به کرونا ویروس آزمایش‌های لازم را روی افراد انجام دهند و شهرها را تعطیل کنند، به این ترتیب طی ۶ تا ۱۰ هفته تعداد مبتلایان بسیار کاهش خواهد یافت.

وی در پایان اضافه کرد: من راجع به خسارت‌های اقتصادی واردشده نگران هستم.

این در حالی است که بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس برای کمک به کنترل بیماری "کووید-۱۹" کمک مالی چند میلیون دلاری هم اهدا کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha