• شنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99021309036
  • خبرنگار : 71604

نخستین پرتاب سرنشین‌دار ناسا و اسپیس‌ایکس با کنترل فاصله اجتماعی صورت می‌گیرد

نخستین پرتاب سرنشین‌دار ناسا و اسپیس‌ایکس با کنترل فاصله اجتماعی صورت می‌گیرد

ناسا و "اسپیس‌ایکس" قصد دارند برای پیشگیری از گسترش کروناویروس، نخستین پرتاب دارای سرنشین خود را با رعایت قوانین فاصله اجتماعی انجام دهند.

به گزارش ایسنا و به نقل از نیوساینتیست، ناسا و شرکت "اسپیس‌ایکس" برای یک پرتاب بی‌سابقه آماده می‌شوند. آنها تصمیم دارند در تاریخ ۲۷ مه(هفتم خرداد)، فضانوردان آمریکایی را برای نخستین بار با یک فضاپیمای تجاری به فضا پرتاب کنند. در این برنامه، فضاپیمای "دراگون"، موشک "فالکون ۹" را به فضا خواهد برد تا عملکرد آن را در شرایط ضروری آزمایش کند. ناسا و اسپیس‌ایکس به خاطر گسترش کروناویروس، شرایط جدیدی را برای اتاق‌های کنترل خود در نظر گرفته‌اند.

نمایندگان ناسا و اسپیس‌ایکس در مجموعه کنفرانس‌هایی که در تاریخ یکم مه برگزار شد، جزئیات بیشتری را در مورد این پرواز که برای نخستین بار فضانوردان را با یک فضاپیمای تجاری به فضا می‌برد، منتشر کردند.

نخستین سفر با فضاپیمای تجاری به این معنا است که همه چیز در مورد این ماموریت، جدید خواهد بود. "داگلاس هرلی" و "رابرت بنکن"(Robert Behnken)، سرنشینان این سفر، ساعت‌های زیادی را به آموزش در مورد ماموریت در "ایستگاه فضایی بین‌المللی"(ISS) گذرانده‌اند اما بر این موضوع نیز تاکید دارند که نخستین پرواز دارای سرنشین حتی با وجود آموزش نیز با خطرات بسیاری همراه است.

بنکن گفت: تفاوت قابل توجه این ماموریت با ماموریت‌های پیشین، این است که وسیله نقلیه ما پیش از این، با سرنشین سفر نکرده است.

روز پرتاب این ماموریت برای فضانوردان، شبیه به پرتاب‌های پیشین است اما برای دیگران تفاوت دارد. همه اتاقک‌های کنترل ناسا و اسپیس‌ایکس، دوباره سازماندهی شده‌اند تا میزها فاصله مناسبی از یکدیگر داشته باشند و امکان پشتیبانی ماموریت را با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی فراهم کنند.

علاوه بر تغییر شرایط کارکنان، جمعیتی که معمولا در پرتاب‌های پیشین حضور داشتند، اجازه حضور در مراسم پرتاب را نخواهند داشت.

"جیم برایدنستاین"(Jim Bridenstine)، مدیر ناسا گفت: اکنون زمان حضور صدها یا هزاران نفر در "پایگاه فضایی کندی"(KSC) نیست. ما از مردم می‌خواهیم تا پرتاب را از خانه خود تماشا کنند.

از آنجا که این پروژه یک پرواز آزمایشی به شمار می‌رود، مراحل بسیاری را پشت سر خواهد گذاشت تا ثابت شود که می‌تواند شرایط ضروری را پشت سر بگذارد و قابلیت‌های خود را نشان دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha