• یکشنبه / ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۲
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 99022114671
  • خبرنگار : 71460

ونگر: انگلیس مدعی جدی قهرمانی در یورو است

ونگر: انگلیس مدعی جدی قهرمانی در یورو است

سرمربی سابق آرسنال معتقد است که تیم ملی انگلیس از بخت بالایی برای قهرمانی در یورو ۲۰۲۰ برخوردار است.

به گزارش ایسنا به نقل از ساکرنت، تیم ملی فوتبال انگلیس با هدایت گرت ساوت گیت در جام جهانی روسیه توانست به جمع چهار تیم برتر راه یابد. تیم جوان شده و مستعد انگلیس اکنون یورو ۲۰۲۰ را در پیش دارد.

آرسن ونگر سرمربی فرانسوی سابق آرسنال عقیده دارد که این تیم از مدعیان جدی قهرمانی در یورو است. او در این مورد گفت: انگلیس تیم ملی جوان شده و مستعدی است. بازیکنان جوان خوبی به تیم ملی انگلیس اضافه شدند. گرت ساوت گیت عملکرد خیلی خوبی در این زمینه داشته است و پویایی و نشاط خوبی در تیم ملی انگلیس شاهد هستیم. من معتقدم این تیم شانس زیاری برای موفقیت و قهرمانی در یورو ۲۰۲۰ دارد.

او در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به این سوال که چه بازیکنی می‌تواند جانشین لیونل مسی و کریستیانو رونالدو شود گفت: من فکر می‌کنم کیلیان ام‌باپه فرانسوی این توانایی را دارد که به سطح مسی و رونالدو برسد. به نظر من هم دوران مسی و رونالدو رو به اتمام است و باید منتظر بازیکنان جدیدی بود. البته نیمار هم بازیکن بزرگی است و می تواند به این سطح برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha