• شنبه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 99032414782
  • خبرنگار : 71603

نهمین سری از ماهواره‌های "استارلینک" امروز پرتاب می‌شوند

نهمین سری از ماهواره‌های "استارلینک" امروز پرتاب می‌شوند

شرکت "اسپیس ایکس" اعلام کرد که امروز یک سری دیگر از ماهواره‌های مخابراتی "استارلینک" خود را به همراه سه ماهواره تصویربرداری به فضا می‌فرستد.

به گزارش ایسنا به نقل از اسپیس، شرکت خصوصی" اسپیس ایکس" امروز ۵۸ ماهواره جدید "استارلینک"(Starlink) را به فضا ارسال خواهد کرد تا این سری از ماهواره‌ها هم به ماهواره‌های قبلی ملحق شوند.

در ماموریت امروز، ماهواره‌های استارلینک سوار بر موشک "فالکون ۹"(Falcon ۹) اسپیس ایکس و از پایگاه پرتاب فضایی مجموعه ۴۰"(Complex ۴۰) در پایگاه نیروی هوایی "کیپ کاناورال" در فلوریدا به فضا پرتاب خواهند شد.

زمان پرتاب هم برای ساعت ۵:۲۱ a.m به وقت منطقه زمانی شرقی(۱۳:۵۱ به وقت تهران) تعیین شده است.

پرتاب امروز نهمین پرتاب امسال(میلادی) شرکت اسپیس ایکس و نهمین سری پرتاب ماهواره‌های استارلینک است.

این ماموریت دومین پرتاب ماهواره‌های "استارلینک" در ماه جاری است.

تا انتهای ماه ژوئن، ماموریت‌های پرتاب موشک فالکون۹ اسپیس ایکس به چهار مورد می‌رسد.

شرکت اسپیس ایکس قصد دارد تا سال ۲۰۲۷ میلادی تمام ۱۲ هزار ماهواره استارلینک را به فضا بفرستد.

از نکات منحصر به فرد این ماموریت این است که اسپیس ایکس امروز علاوه بر ۵۸ ماهواره استارلینک خود، ۳ ماهواره کوچک تصویربرداری "اسکای‌ست" متعلق به شرکت " Planet" را هم به فضا خواهد فرستاد.

سازمان هواشناسی وضعیت آب و هوا برای پرتاب امروز را مطلوب اعلام کرده است.

ماهواره‌های "استارلینک" بخشی از برنامه "اسپیس‌ایکس" برای سرویس جدید و پرسرعت اینترنت هستند. این طرح در اوایل سال ۲۰۱۵ میلادی با درخواست "ایلان ماسک"، مدیرعامل این شرکت از کمیته ارتباطات فدرال مبنی بر اجازه آزمایش ایده خود برای تأسیس یک پهنای باند جهانی آغاز شد. وی در سال ۲۰۱۷ برنامه "استارلینک" را به عنوان یک سیستم پهنای باند ارزان‌ قیمت که می‌تواند دسترسی به اینترنت را در سراسر جهان فراهم کند، به ثبت رساند.

"ایلان ماسک" بنیانگذار شرکت "اسپیس ایکس" ماموریت ماهواره‌های استارلینک را موهبتی برای جهان می‌داند.

این در حالی است که "اتحادیه بین‌المللی اخترشناسی" از پرتاب ماهواره‌هایی مانند "استارلینک" ناراضی است زیرا پرتاب این ماهواره‌ها می‌تواند بر اکتشافات گسترده‌ای اثر بگذارد و مانع از دید رصدخانه‌ها برای رصد آسمان شب باشد.

این سازمان گفته که تعداد قابل توجه دنباله‌هایی که ماهواره‌ها ایجاد می‌کنند، می‌توانند پیامدهای پیچیده‌ای را برای برنامه‌ریزی و اجرای اکتشافات نجومی به همراه داشته باشند.

بسیاری از متخصصان این حوزه هم پرتاب ماهواره‌های استارلینک را جنایتی برای بشریت دانسته‌اند چرا که معتقدند شرکت "اسپیس ایکس" آسمان را به سرقت می‌برد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha