• دوشنبه / ۱۶ تیر ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 99041611817
  • خبرنگار : 71595

فوتبال ملوک الطوایفی/ به جای مربی و بازیکن، مدیر خارجی بیاورید

فوتبال ملوک الطوایفی/ به جای مربی و بازیکن، مدیر خارجی بیاورید

بعد از مثبت شدن تست کرونای بازیکنان استقلال و فولاد و حواشی بعد از آن، یک بار دیگر ثابت شد فوتبال ایران با کوچک‌ترین مشکلی دچار هرج و مرج می‌شود و سیستم نمی‌تواند خودش را اصلاح کند.

به گزارش ایسنا، عادت کرده‌ایم وقتی مسئولان روی واژه‌ای بیش از حد تاکید می‌کنند، عکس معنای آن واژه عملی شود. وقتی قرار شد مسابقات فوتبال در ایران از سر گرفته شود، در مصاحبه مسئولان سازمان لیگ و فدراسیون و تیم هایی که موافق برگزاری لیگ بودند، "دستورالعمل‌های بهداشتی" بیش از هر کلمه و عبارت دیگری تکرار شد. با رعایت همین دستورالعمل ها بود که عده ای از اعضای تیم ها پیش از شروع مسابقات و عده ای هم در همین دو هفته‌ای که از مسابقات گذشت به ویروس کرونا مبتلا شدند!

بارها گفته شد که لیگ برتر ایران ظرفیت و امکانات لیگی مثل بوندس لیگا را ندارد تا بتواند مسابقات را بدون کوچک ترین مشکلی به پایان برساند. لالیگا دستور می دهد بازیکنان تیم ها فقط با یک ماشین مشخص می توانند رفت و آمد کنند و نمی توانند هر بار با یک ماشین متفاوت به تمرین تیمشان بروند اما این جا کسی روی تعداد نفراتی که باید در یک اتاق هتل اسکان یابند هم نظارت نمی کند. 

دو روز پیش وقتی دو باشگاه فولاد و استقلال اعلام کردند که بعضی از اعضای تیم فوتبالشان به ویروس کرونا مبتلا شده اند سوال ها بلافاصله شروع شد.
"از کجا معلوم راست می گویند؟" "تکلیف بازی‌هایشان چه می‌شود؟" "کل تیم به قرنطینه می‌رود یا فقط مبتلایان؟" 

طبق معمول از آنجایی که فوتبال ایران ملوک الطوایفی اداره می شود، هر مسئولی حرف خودش را زد. سازمان لیگ گفت که "ما وظیفه نداریم مسابقات را لغو کنیم و این بر عهده ستاد مبارزه با کروناست." ستاد هم می گوید "سازمان لیگ اشتباه می‌کند، وظیفه خودشان است." یک نفر گفت فولادی و استقلالی ها باید دوباره تست بدهند. سرپرست فولاد گفت تیمشان برابر نساجی حاضر نمی شود. یکی مصاحبه کرد و گفت اگر حاضر نشوند بازی ۳ بر صفر می شود. دوباره سرپرست فولاد گفت با بازیکنان مبتلا به کرونا به زمین می روند. از آن طرف افاضلی، سرمربی پارس هم گفت تیمش آماده مسابقه است و در روز دیگری به جز زمان مقرر شده برابر استقلال قرار نمی‌گیرد. 

دست آخر استقلال و فولاد به زمین مسابقه نرفتند اما حریفانشان برای محکم کاری در زمان تعیین شده خودشان را به ورزشگاه رساندند و آماده شروع مسابقه شدند. حالا هم که پرونده این دو مسابقه به کمیته انضباطی رفته است و مسئولان این دو تیم و همچنین نساجی و پارس جنوبی می خواهند با مصاحبه‌هایشان این کمیته را برای صدور رای به نفع خودشان تحت فشار بگذارند. هر دستوری هم که کمیته انضباطی بدهد دوباره جنجال‌ها آغاز می شود.

قصه کاملا تکراری است

بله قصه تکراری است و سوال ها همان سوال های همیشگی. چرا سازمان لیگ از ابتدا فکری برای این موضوع نکرد؟ چرا با چند آزمایشگاهی که مورد تایید بود قرارداد امضا نکرد تا همه تیم‌ها همان جا تست بدهند تا دیگر نیازی به اثبات آزمایش ها در کمیته انضباطی نباشد؟ چرا هیچ‌کس وظیفه خودش را به درستی انجام نمی دهد؟ چرا در مواقع خوشی، مدیران خودشان را قهرمان نشان می دهند اما در این مواقع همه از زیر بار مسئولیت شانه خالی می کنند؟ و چرا به جای بازیکن و مربی خارجی برای یک بار هم که شده مدیر خارجی نمی آوریم؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۴-۱۶ ۱۵:۴۸

اینکه فوتبال را به مدیران (خارجی) بسپاریم حرف درستیه. ولی قبول کنیم در داخل کشور مدیران لایق و شایسته کم نیستند . مشکل اساسی اینه که مدیر کاردان نیاز به ابزار، نیاز به اختیار داره و قدرت تصمیم گیری. مشکل ما نبود مدیر نیست، نداشتن ابزار و اختیار و محدودیت در قدرت تصمیم گیری و دخالت های افراد و گروه هایی است که به هر ترفندی می خواهند دخالت کنند. در دنیای فوتبال چندین ساله که به جای کلمه مربی از عبارت مدیر استفاده می شود. و مدیر کسی است بر تیم مدیریت میکند. و کار تمرین و آمادگی بازیکنان و مرور تاکتیک ها بر عهده مربی یا مربیان است. برای فوتبال ما کارلوس کی روش از این دست مدیران از نوع خارجی بوده و در موفقیت فوتبال ما در دوره کی روش هیچگونه شک و شبهه ای وجود ندارد. ولی کی روش با چه مشکلاتی مواجه بود؟ نداشتن ابزار، دخالت در اختیارات، نفوذ به شکل های مختلف در مسائل تیم و... و آخرش چی شد؟ علیرقم موفقیت های زیاد مجبور به رفتن شد. پس قبل از آنکه به فکر آوردن مدیران خارجی باشیم بهتره به فکر نیازها و زیرساخت هایی که مدیر به آنها نیاز دارد باشیم. در غیر این صورت می شود همین شرایط آوردن بازیکن خارجی که حتی در بستن قرارداد حرفه ای هم با مشکل مواجه هستیم. ضمن اینکه فوتبال تبدیل به صنعت شده و درآمدزایی در آن حرف اول را می زند. مگه میشه بدون بهره گیری از علم مدیریت به موفقیت یک بنگاه اقتصادی دلخوش بود؟

avatar
۱۳۹۹-۰۴-۱۶ ۱۶:۳۱

حرف حساب...