• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۹ / ۲۳:۱۸
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 99042519248
  • خبرنگار : 71576

واکنش ثوری به تقسیم سالن بوکس ورزشگاه انقلاب با کاراته

واکنش ثوری به تقسیم سالن بوکس ورزشگاه انقلاب با کاراته

رئیس فدراسیون بوکس ایران، نسبت به‌ موضوع تقسیم سالن شماره ۹ ورزشگاه انقلاب با کاراته، واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، حسین ثوری درباره تفاهم‌نامه با فدراسیون کاراته برای تقسیم سالن شماره ۹ ورزشگاه انقلاب به دو قسمت،گفت: از بدو ورود من به فدراسیون بوکس و حضور سیدرضا صالحی امیری در کمیته ملی المپیک،بحث واگذاری سالن شماره ۹ آکادمی انقلاب قوت گرفت و مکاتبات بسیاری صورت گرفت که این سالن به ۴ فدراسیون واگذار شود. قرار بر این شد که بوکس را به مکان دیگری بفرستند و مقرر گردید یک سالن در شهرداری، یک سالن در دانشگاه علوم تحقیقات و حتی سالن جودو در مجموعه انقلاب جایگزین سالن شماره ۹ شوند که در نهایت هیچکدام باب میل اهالی بوکس نبود.

او ادامه داد: در کمیته اجرایی کمیته ملی المپیک هم چندین جلسه برگزار شد و با دبیرکل و حتی رئیس کمیته ملی المپیک رایزنی‌هایی صورت گرفت که قرار بر این شد بوکس از آنجا نقل مکان کند و سالن شماره ۹ به رشته‌های رزمی دیگر واگذار شود. همه رشته‌ها زیر مجموعه کمیته ملی المپیک محسوب می‌شوند و این را هم در نظر داشته باشید که سالن شماره ۹ به کمیته ملی المپیک مربوط می‌شود و آن‌ها می‌توانند تصمیمات حاکمیتی در خصوص آن لحاظ کنند، اما مهم‌ترین امر برای فدراسیون بوکس در سالن شماره ۹ داشتن ۳۰ کیسه بوکس و ۲ رینگ استاندارد است.

رئیس فدراسیون بوکس اظهار کرد: کاراته رشته‌ای است که با داد و فریاد همراه است، توافقی که با کاراته صورت گرفت مبنی بر این بود که بین این سالن دیوار کشیده و یا از عایق صدا استفاده شود تا به نوعی صدای این دو بخش همدیگر را اذیت نکند.

وی در ادامه گفت‌وگوی خود با رادیو ایران، در پاسخ به این سوال که بوکس در مقایسه با  کاراته که در طول سال مسابقات متعددی را تجربه می‌کند، چقدر نیاز به تمرین دارد؟ تصریح کرد: در کاراته ملی پوشان خودشان هزینه سفرها را تقبل می‌کنند و یک نفر در کاراته می‌تواند در یک سال ۱۳ بار قهرمان جهان شود، در حالی که بوکس از رده نونهالان تا بزرگسالان تمامی اعزام‌های رسمی خود را به همراه داشته است.

ثوری در واکنش به این موضوع که در مسابقات قهرمانی بوکش کشور،در هر وزن نهایتا سه ورزشکار حضور دارند و این در حالی است که کاراته رشته‌ای است با جمعیت بیشتر، پس بهتر نیست ۷۰ درصد سالن به کاراته ‌واگذار شود؟ توضیح داد: از اینکه شما جای رئیس کمیته ملی المپیک نیستید و آقای صالحی امیری نگاه بلندی به بوکس دارد خوشحال هستم. با کارهای شایسته، اردوهای منظم و نتیجه خوبی که در کسب سهمیه المپیک گرفتیم، جواب اعتماد کمیته را دادیم و این شانس را هم داریم که در مرحله بعد انتخابی المپیک سهمیه‌های بیشتری کسب کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha