• جمعه / ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 99051006970
  • خبرنگار : 71460

"اشپیگل" دست بردار منچسترسیتی نیست!

"اشپیگل" دست بردار منچسترسیتی نیست!

روزنامه اشپیگل آلمان اعلام کرد باشگاه منچسترسیتی سران دادگاه عالی ورزش را گمراه کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از ساکرنت، در ابتدا منچسترسیتی به خاطر رعایت نکردن فیرپلی مالی برای دو سال از حضور در لیگ قهرمانان اروپا محروم شده بود و ۳۰ میلیون یورو جریمه نیز شد.

 پس از این اتفاق باشگاه انگلیسی اعلام کرد که درخواست فرجام خواهی خواهد کرد و تمام تلاش خود را می‌کند که محرومیت به حداقل برسد و تنها برای یک فصل نتواند در این رقابت‌ها بازی کند. 

بعد از رایزنی ها در نهایت محرومیت منچسترسیتی از حضور در لیگ قهرمانان اروپا لغو شد. 

روزنامه اشپیگل آلمان که برای اولین بار این اطلاعات محرمانه را فاش کرد و منجر به محرومیت منچسترسیتی از سوی یوفا شد در شماره جدید خود نوشت: باشگاه منچسترسیتی توانست دادگاه عالی ورزش را گمراه کند و لغو محرومیت این تیم از حضور در لیگ قهرمانان اروپا تنها با ارائه اسناد دروغ به دست آمد. 

در مقابل باشگاه منچسترسیتی اعلام کرد  این اقدام اشپیگل تنها فرافکنی و سعی در گمراه کردن مردم است چرا که پروسه بررسی رای دادگاه عالی ورزش با دقت پیش رفته است. 

منچسترسیتی در فصل جاری لیگ قهرمانان اروپا نیز حضور داد و باید برابر رئال مادرید دیدار برگشت خود را انجام دهد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha