• پنجشنبه / ۱۶ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۴:۴۶
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 99051612286
  • منبع : وزارت دفاع

همزمان با عید سعید غدیر و با حضور معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع انجام شد؛

راه اندازی دستگاه پیشرفته اندوسونوگرافی در بیمارستان فوق تخصصی شهید چمران

راه اندازی دستگاه پیشرفته اندوسونوگرافی در بیمارستان فوق تخصصی شهید چمران

نصب و راه اندازی دستگاه پیشرفته اندوسونوگرافی در بخش آندوسکوپی بیمارستان فوق تخصصی شهید چمران همزمان با عید سعید غدیر و با حضور معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع انجام شد.

به گزارش ایسنا، سرتیپ سعید شعبانیان معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع در این مراسم با تشکر و قدردانی از زحمات پزشکان، پرستاران،مسئولان و کارکنان این بیمارستان گفت: کادر درمانی بیمارستان چمران تلاشگرانی هستند که در سنگر ارائه خدمات به نیروهای مسلح از هیچ کوششی فروگذار نمی‌کنند.

وی تصریح کرد: بحمدالله با تلاش و کوشش مسئولان وزارت دفاع،  گروه مهندسی و بهداشت و درمان وزارت دفاع، زیر ساخت‌ها و بخش‌های درمانی بیمارستان چمران روز به روز متناسب با نیاز پرسنل نیروهای مسلح و بیماران توسعه پیدا کرد و امروز دستگاه پیشرفته اندوسونوگرافی در بخش سونو گرافی این بیمارستان نصب و راه اندازی شد.

معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع با بیان مسئولیت خطیر بیمارستان فوق تخصصی شهید چمران در امر خدمات دهی به نیروهای مسلح و خانواده آنها اظهار داشت: کارکنان و خانواده نیروهای مسلح اعم از ارتش جمهوری اسلامی، سپاه و نیروی انتظامی انتظار دارند به سبب ماهیت وزارت دفاع که رسالت پشتیبانی از نیروهای مسلح در بخش صنعت و خدمات را عهده دار است، خدمات ویژه و شایسته‌ای دریافت کنند و این موضوع وظیفه کادر درمانی بیمارستان چمران را دو چندان می‌کند.

دکتر خراسانی رئیس بیمارستان فوق تخصصی شهید چمران نیز در این مراسم با اشاره به نصب و راه اندازی دستگاه پیشرفته اندوسونوگرافی در بخش اندوسکوپی بیمارستان شهید دکتر چمران گفت: اندوسونوگرافی روشی نوین در درمان و تشخیص بیماری های گوارشی است و به کمک این روش درمانی، تصاویری به مراتب با کیفیت تر نسبت به روش سونوگرافی در اختیار پزشکان و متخصصین قرار می‌گیرد که  گامی بزرگ در تشخیص و درمان بیماری های گوارشی به شمار می رود.

وی کمک به تشخیص بهتر و اندازه‌گیری دقیق تر از ضایعات بدنی مانند بافت‌های بدخیم سرطانی التهاب ها، سنگ های مجاری صفراوی و کیست ها، بررسی دقیق میزان تهاجم توده های سرطانی به ارگان های مجاور، کمک به طیف وسیعی از پزشکان فعال در حوزه‌های درمانی، نمونه برداری از ارگان‌ها و بافت‌های مختلف، انجام برخی اقدامات درمانی مانند تخلیه کیست های کبدی و پانکراس، مرحله یابی کانسرهای مری معده و پانکراس، بررسی بی اختیاری آنال و اسفنگتر داخلی و خارجی و تشخیص فیستول ها و آبسه های اندورکتال و استفاده از رادیوفرکوئنسی در درمان تومورها در ناز مجاری صفراوی و پانکراس از طریق اندوسونوگرافی را از مهترین ویژگی های این دستگاه و این روش درمان برشمرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha