• چهارشنبه / ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99061914571
  • خبرنگار : 30054

مراحل برق کشی ساختمان

مراحل برق کشی ساختمان

برق کشی ساختمان یکی از مهم ترین بخش ها و مراحل ساخت و آماده سازی ساختمان است.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام برق گستران، انجام این کار بسیار تخصصی بوده و مستلزم انجام مراحلی است که برقکار ساختمان می بایست آنها را انجام دهد.

زیرا برق کشی اشتباه خسارات جانی و مالی بسیاری را در ساختمان به همراه می آورد. بنابراین برق کار ساختمان پیش از اقدام به برق کشی می بایست با مراحل برق کشی آشنا شود.

با توجه به اهمیت این موضوع در این متن به بررسی مراحل برق کشی ساختمان خواهیم پرداخت.

مراحل برق کشی ساختمان

به طور کلی برق کشی ساختمان از مراحل طراحی نقشه، اندازه گیری، خط تراز و کنده کاری، قرار دادن قوطی و لوله ها، اجرای سیم کشی، نصب کلید، پریز تشکیل شده که در ادامه به صورت مختصر به بررسی هر یک از مراحل و آموزش برق کشی ساختمان می پردازیم.

مرحله اول: طراحی نقشه برق ساختمان

در این مرحله می بایست با توجه به نقشه ساختمان، نقشه برق ساختمان را طراحی کنید. با طراحی نقشه برق جایگاه کلیدها، پریزها، لامپ ها، مهتابی ها، جعبه های فیوز، لوستر، مسیر لوله کشی برق ساختمان و غیره مشخص می گردد.

مزیت دیگر طراحی نقشه مشخص شدن میزان مصالح مورد نیاز برای اجرای برق کشی ساختمان است.

مرحله دوم: اندازه گیری، خط تراز و کنده کاری

در این مرحله می بایست با توجه به نقشه برق، جای کلیدها و پریزها و سایر موارد را بر اساس استانداردهای برق ساختمان تعیین کنید. برای آن که کلیدها و پریزها با یکدیگر تراز باشند توصیه می کنیم از شیلنگ تراز و یا از لیزر با پایه قابل تنظیم استفاده کنید.

پس از مشخص شدن جایگاه، حالا به کمک ابزارهایی مانند شیارزن، بتن کن و پیکور برقی جای هر یک از آنها را سوراخ کنید تا بتوانید قوطی ها و لوله های برق را از داخل آنها عبور دهید.

مرحله سوم: قرار دادن قوطی و لوله ها

حالا نوبت آن است که در شیارها ایجاد شده قوطی ها و لوله ها را قرار دهید. توصیه می کنیم با کمک گرفتن از گچ لوله ها و قوطی ها را محکم کنید.

دقت داشید و اطمینان حاصل کنید که درون لوله ها و قوطی ها پاک و عاری از هر گونه جسم خارجی می باشد. زیرا در صورت وجود اجسام سیم های برق به خوبی عبور نکرده و می بایست لوله را بیرون آورده و پس از پاک کردن مجددا داخل شیارها قرار دهید.

مرحله چهارم: سیم کشی برق ساختمان

در این مرحله می بایست با فنر برق کشی سیم های برق را از درون لوله هایی که داخل دیوار قرار داده اید عبور داده و وارد قوطی ها کنید. توصیه می کنیم برای این کار از سیم هایی با رنگ ها متفاوت استفاده کنید.

بهتر است از سیم های یک تکه استفاده کنید، تا دچار مشکلاتی از قیبل اتصالی نشوید. در صورت استفاده از سیم های دو یا چند تکه حتما آنها را با نواب چسب برق به هم متصل کنید.

هنگام استفاده از نوار چسب دقت داشته باشید که این نوار به صورت بزرگ روی اتصالات زده نشود زیرا در این صورت امکان دارد که سیم برق در لوله ها گیر کند.

مرحله پنجم: نصب کلیدها، پریزها و غیره

در مرحله آخر می بایست با خارج کردن سیم های برق از داخل لوله، در محل نصب کلیدها و پریزها آنها را با دقت نصب نمایید. با انجام این مرحله کار برق کشی ساختمان به انتها می رسد.

همانطور که اشاره شد، برق کشی ساختمان امری تخصصی می باشد، بنابراین توصیه می کنیم پیش از آن که اقدام به برق کشی کنید کلیه مهارت های مورد نیاز این شغل را با شرکت در دوره های برق ساختمان آن هم در آموزشگاهی معتبر به دست آورید.

آموزشگاه برق گستران یکی از بهترین آموزشگاه های فعال در زمینه برگزاری دوره های برق و الکترونیک است که به صورت کاملا تخصصی و عملی این دوره  را برگزار کرده و همه ساله کارآموزان بسیاری را وارد بازار کار می نماید.

آموزش برق صنعتی، آموزش  plc، آموزش برق خودرو، آموزش تعمیرات برد، آموزش تعمیرات موبایل، لوازم خانگی، آموزش نصب و تعمیرات پکیج و کولر گازی برخی از دیگر دوره های آموزشی برگزار شده در این آموزشگاه می باشد. 

این آموزشگاه با ارائه مدرک معتبر فنی و پشتیبانی نامحدود به کارآموزان کمک می کند تا بدون ترس و استرس وارد بازار کار شده و از درآمد و آینده شغلی خوبی بهره مند گردند.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دوره های این آموزشگاه می توانید به سایت برق گستران به آدرس /https://barghgostaran.com مراجعه نمایید. همچنین جهت دریافت مشاوره رایگان می توانید با شماره ۰۲۱۶۶۵۹۷۳۰۵ تماس بگیرید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha