• یکشنبه / ۶ مهر ۱۳۹۹ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99070604380
  • خبرنگار : 30054

آیلتس رو قورت بده

آیلتس رو قورت بده

کتاب "قورباغه ات را قورت بده" نوشته برایان تریسی Brian Tracy را خوانده اید؟ طبق همان استراتژی می خواهیم به شما کمک کنیم چطور این آزمون سخت را که مثل خوردن قورباغه است پشت سر بگذارید.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام آکادمی زبان اکسیر، اخذ مدرک آیلتس را به این قورباغه تشبیه می کنیم و کسی که این قورباغه را قورت بدهد، خیلی کارهای سخت دیگری را در مسیر موفقیتش پشت سر می گذارد. بیایید ببینیم چطور باید این قورباغه را قورت دهیم.

چرا آزمون IELTS برای ایرانیان سخت است؟

متاسفانه، سیستم آموزشی کشور بر پایه حفظیات تئوری ها بوده و کاملا از ایجاد مهارت و انجام عملی کارها بدور است. این درحالیست که شرکت در آزمون آیلتس، نه تنها نیازمند دانش است، بلکه آن چه که مستقیما در متقاضی ارزیابی می شود، مهارت های ارتباطی ایشان است: Reading, Writing, Listening, and Speaking.

دانشجویان ایرانی وقتی با آزمون آیلتس رو به رو می شوند، در ابتدا دنبال حفظ کردن قالب ها، کلمات، گرامرها و جملات هستند که پس از مدتی متوجه می شوند راهش این نیست.

بعد می گویند که تکنیک ها و فرمول های میان بر کجاست؟ که با آن ها هم به جایی نمی رسند، و در مرحله آخر، بالاخره با رُخ واقعی و ماه آیلتس آشنا شده و بسته به تصمیمی که می گیرند، ممکن است بتوانند آن قورباغه را در نهایت قورت بدهند.

برای آمادگی آیلتس چه احتیاج است؟

تحقیقات، مطالعات، و تجربیات ما در آکادمی زبان اکسیر نشان می دهد که برای موفقیت در IELTS، نیاز است روی چهار حوزه زیر فعالیت کنید.

یک) دانش زبان عمومی و مهارت هایش

گرامر، لغات و تلفظ انگلیسی را بعلاوه هر چهار مهارت ارتباطی زبان یعنی مهارت های گفتاری، شنیداری، خواندن و نوشتن را نیاز دارید. در هر سطحی که این ها را داشته باشید، معادل آن در آیلتس نمره می گیرید. ممکن است در همین حین نیاز به مطالعه برای تقویت دانش خود نیز داشته باشید.

دو) استراتژی ها و تکنیک های آیلتس

برای هر مهارت نیاز به چندین استراتژی دارید و برای هر فرد استراتژی های خاصی قطعا بهتر کار می کند. پس از یادگیری استراتژی ها و تمرین فراوان، بالاخره هر فرد می تواند سبک و سیاق خود را یافته و بهترین نتیجه را در آزمونش بگیرد.

معمولا متقاضیان آیلتس این استراتژی ها را با میان برها کنکور اشتباه می گیرند. در کنکور، به جای یک راه حل طولانی، شما از یک فرمول استفاده می کردید که خیلی سریع شما را به جواب می رساند. در کلاس ایلتس همچین چیزی نیست. شما استراتژی می چینید.

سه) اطلاعات عمومی، بیشتر در فضای آکادمیک

هرقدر هم که IELTS را بشناسید، دانش زبان انگلیسی تان عالی باشد، و تکنیک و مهارت پیدا کنید، بدون داشتن ایده های آیلتس عملکرد مناسبی نخواهید داشت.

تصور کنید زبان عمومی شما در سطح پیشرفته است، و تمام چهارچوب و نکات و استراتژی های رایتینگ تسک ۲ آیلتس را می دانید. خُب، آیا بدون داشتن ایده در مورد GM Food، می توانید بخش چهارم لیسنینگ آیلتس را خوب درک کنید و بلافاصله جواب هم بدهید؟

چهار) هوش هیجانی  (EQ)

اگر هوش هیجانی و مدیریت عواطف و احساسات نداشته باشید، هیچ کدام از مواردی که گفته شد ارزشی ندارند. هر چقدر که زبانتان خوب باشد، IELTS را بشناسید، اطلاعات عمومی داشته باشید و استراتژی های فوق العاده ای، بدون مدیریت درست، موفقیتی کسب نمی کنید.

تصور کنید که متقاضی کناری شما سر آزمون، آبریزش بینی دارد و دائما حواس شما را پرت می کند، هوا سرد است، هدفون شما چند ثانیه ای قطع شده و کسی پاسخگو نیست، دسته صندلی تان راست است و شما چپ دست، و هزار مساله دیگر که باعث عصبی شدن شما می شود. فقط کافیست کمی بر خود مسلط نباشید و بی اعصاب شوید!

خیلی مهم! آیلتس آزمایشی قبل آزمون اصلی!

یکی از کارهایی که در پروسه آمادگی IELTS باید انجام بدهید، شرکت در چند مرحله آزمون آزمایشی آیلتس قبل از آزمون اصلی است. هرچقدر هم آماده باشید، فقط می توان از روی نتیجه ی ازمون ماک ایلتس شما گفت که آیا الان برای شرکت در آزمون اصلی آماده هستید یا خیر.

نیاز به مشاوره درست و اصولی دارید؟

شاید اکسیر تنها مرکزی باشد که با ترکیب چندین عنصر، کیفیت آموزش را پس از دهه ها در ایران بالا برد. وقتی صداقت، کیفیت، هنر، عشق و آموزش کنار یکدیگر آمدند، اموزشگاه زبان اکسیر متولد شد. بعد از سال ها فعالیت آموزشی به دنبال یوتوپیای حرفه ای آموزش زبان در ایران، و قطعا پیدا نکردنش، سجاد حسینی و محمود مهرعلیان تصمیم گرفتند آن را بسازند.

نتیجه جریان آن تفکر آرمان گرایانه، امروز در حال خدمت به جامعه یِ نیازمندِ آموزش سیستماتیک و با کیفیت زبان است.

برای دریافت مشاوره، تعیین سطح آنلاین، برنامه و راهنمایی، می توانید با آکادمی زبان اکسیر در تماس باشید:

ExirAcademy.Org

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha