• شنبه / ۱۲ مهر ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 99071208609
  • منبع : نمایندگی علوم پزشکی شهید بهشتی

اعطای رتبه علمی پژوهشی به مجله مرکز تحقیقات فناوری پروتئین

اعطای رتبه علمی پژوهشی به مجله مرکز تحقیقات فناوری پروتئین

رئیس مرکز تحقیقات فناوری پروتئین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از اعطای رتبه علمی پژوهشی به مجله Trends in Peptide and Protein این مرکز خبر داد. 

به گزارش ایسنا، دکتر رضا ابوفاضلی، رئیس مرکز تحقیقات فن‌آوری پروتئین ضمن اعلام این خبر گفت:  این مجله موفق به کسب رتبه علمی پژوهشی از کمیسیون نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شد.

به گفته وی مجله Trends in Peptide and Proteinمرکز تحقیقات فن‌آوری پروتئین دانشگاه با تمرکز بر چاپ تمامی مقالات مرتبط با حوزه‌های مختلف تحقیقاتی بر روی پپتیدها و پروتئین‌ها، به صورت آنلاین منتشر می‌شود.  زمان داوری و چاپ مقالات در این نشریه حدود چهار تا شش هفته است و مقالات بدون هیچ‌ هزینه‌ای و به صورت رایگان منتشر می‌شوند.

اساتید، اعضای هیئت علمی و محققان علاقمند میتوانند مقالات خود در زمینه‌های مرتبط را برای انتشار به پایگاه الکترونیکی این مجله به نشانی https://journals.sbmu.ac.ir/protein ارسال کنند.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha