• یکشنبه / ۱۱ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 99081106846
  • خبرنگار : 30057

احتمال برگزاری چهارمین جایزه مصطفی(ص) در یکی از کشورهای اسلامی/نصب ۷ تندیس علمی در پارک پردیس

احتمال برگزاری چهارمین جایزه مصطفی(ص) در یکی از کشورهای اسلامی/نصب ۷ تندیس علمی در پارک پردیس

رییس پارک فناوری پردیس از معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری دانشمندان در حوزه‌های علم و فناوری تا ۲ ماه آینده خبر داد و گفت: بنیاد مصطفی (ص) در حال شناسایی دانشمندان برگزیده برای چهارمین دوره جایزه مصطفی (ص) است که در سال ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا مهدی صفاری نیا در آیین رونمایی از سردیس برگزیدگان سومین دوره جایزه مصطفی (ص) در بوستان دانشمندان پارک فناوری پردیس به صورت مجازی، پارک پردیس را بزرگترین  مجموعه و پارک فناوری در نزدیکی تهران دانست و افزود: درحال حاضر صدها شرکت در حوزه‌های فناوری‌های پیشرفته چون زیستی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، نانو و سایر حوزه‌های فناوری فعال هستند و بیش از ۶ هزار نفر متخصص در خدمت علم و فناوری قرار دارند.

وی با بیان اینکه این پارک فناری مورد توجه جهان است، اظهار کرد: در ۱۰ سال اخیر بیش از یک هزار هیات خارجی  شامل رییس جمهور، سفرا، وزرا، هیات‌های اقتصادی و سیاسی  از این مجموعه عظیم بازدید کردند.

صفاری‌نیا با اشاره به ایجاد بوستان دانشمندان در این پارک فناوری، خاطر نشان کرد: در این مجموعه  بوستان دانشمندان در مساحتی به وسعت ۱۰ هزار مترمربع ایجاد شده و این اقدام  حاصل کار مشترک فرهنگستان علوم، بنیاد ملی نخبگان و پارک فناوری پردیس است که به پاس قدردانی از زحمات دانشمندان و شخصیت‌های علمی جهان راه اندازی شده است. در این بوستان سردیس دانشمندانی که به نوعی در رفاه و زندگی مردم تلاش کرده‌اند، نصب می‌شود.

رییس پارک فناوری پردیس، انتخاب دانشمندان برای نصب سردیس آنها را بر اساس تصمیم شورای بوستان عنوان کرد و یادآور شد: در ۱۰ سال گذشته تندیس ۷ دانشمند جهان در این بوستان نصب شده است و بر اساس مصوبه این شورا، مقرر شد سردیس برگزیدگان  سومین دوره جایزه مصطفی (ص) نیز در آن نصب شود.

مدیر بنیاد مصطفی (ص) افزود: در حوزه علم و فناوری نیز بنیاد مصطفی (ص)، با توجه به اینکه کرونا کل دنیا را فرا گرفته است، توانستیم از ظرفیت دانشمندان جهان اسلام استفاده کنیم، به گونه‌ای که در نشست‌های استپ سال جاری به صورت مجازی، ده‌ها دانشمند تجارب علمی خود را در زمینه مقابله با این بیماری به اشتراک گذاشتند.

وی با اشاره به دیگر برنامه‌های جایزه مصطفی(ص)، افزود: فرصت‌هایی که دانشمندان برای سرمایه گذاران خواهند داشت، در  ۲ ماه آینده به صورت آنلاین ارائه خواهد شد.

صفاری نیا، از شناسایی دانشمندان جهان اسلام برای برگزاری دوره چهارم جایزه مصطفی (ص) خبر داد و گفت: این برنامه درحال حاضر در بنیاد مصطفی(ص) در حال پیگیری است. آیین این جایزه در سال ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد، ولی با توجه به اینکه در حال حاضر دنیا با کرونا درگیر است، در حال بررسی و آمادگی برای برگزاری آن در سال آینده هستیم.

وی ابزار امیدواری کرد که تا سال آینده این ویروس از بین برود تا بتوانیم شاهد برگزاری فیزیکی و حضوری این جایزه باشیم.

صفاری نیا یادآور  شد: برخی از کشورها تقاضای برگزاری آیین چهارمین دوره جایزه مصطفی (ص) را ارائه کردند و به احتمال زیاد اگر شرایط آن فراهم شود، چهارمین دوره جایزه مصطفی(ص) در یکی از کشورهای اسلامی به غیر از ایران برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha