• دوشنبه / ۱۹ آبان ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۹
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 99081912595
  • منبع : دانشگاه علامه طباطبایی

تغییر زمان برگزاری اولین همایش ملی «یادگیری سیار، از نظر تا عمل»

تغییر زمان برگزاری اولین همایش ملی «یادگیری سیار، از نظر تا عمل»

اولین همایش ملی «یادگیری سیار، از نظر تا عمل» از سوی هسته پژوهشی یادگیری سیار با همکاری گروه تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی و سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش ۲۹و ۳۰ بهمن ماه سال جاری برگزار می شود.

به گزارش ایسنا، این همایش با هدف ارتقای سطح دانش، آگاهی، توسعه کیفیت یادگیری سیار، ارائه مبانی نظری و یافته‌های علمی در این حوزه و همچنین بحث و بررسی چالش‌های پیاده‌سازی یادگیری سیار در دانشگاه‌ها و مدارس و نیز ارائه آخرین نوآوری‌ها در این زمینه با حضور استادان، صاحبنظران، معلمان و پژوهشگران این حوزه برگزار خواهد شد.

محمدرضا نیلی، دبیر علمی این همایش و عضو هیئت علمی گروه تکنولوژی آموزشی با بیان ضرورت استفاده از تکنولوژی های نوین ارتباطی گفت: فنّاوری‌های نوظهور مانند تلفن هوشمند تغییرات چشمگیری را در سبک زندگی بشر ایجاد کرده است که در ابعاد مختلف آموزشی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تأثیر زیادی گذاشته است. یکی از کارکردهای فنّاوری‌های نوین، تسهیل فرآیند یاددهی و یادگیری است. موبایل به خاطر ویژگی‌های منحصربه‌فرد مانند همه‌جایی و همه‌زمانی، سهولت در انتقال، کاربردهای چندگانه داشتن، چندرسانه‌ای، ضبط و پخش انواع رسانه‌های صوتی و تصویری، اتصال به شبکه اینترنت و استفاده از برنامه های بسیار متنوع و متعدد کاربردی، بازی و دسترسی به سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی همگی باعث شده تا جزء لاینفک زندگی بشر باشد به‌گونه‌ای که همراه نبودن آن باعث اختلال در زندگی روزمره و اضطراب کاربران می‌شود.

دبیر علمی این همایش در خصوص برنامه های درنظر گرفته شده افزود: سعی بر آن است که دو محور نظر و عمل، در برنامه‌های همایش لحاظ شود و بر این اساس در روز اول همایش به مبانی نظری پرداخته می شود و روز دیگر کارگاه‌ها برگزار خواهد شد. محورهای همایش به مباحثی مانند مبانی نظری، الگوها، زیرساخت ها، استانداردها، سیستم های مدیریت آموزشی، چالش ها و راهکارهای رفع آنها و سایر مباحث مرتبط با یادگیری سیار و خصوصاً کاربرد این فناوری در شرایط بحرانی حاضر می پردازد.

طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی، وی اضافه کرد: در بخش عمل، کارگاه هایی در روز دوم پیش بینی شده که می تواند در مهارت افزایی اساتید و معلمان برای استفاده از این فناوری نوین موثر باشد. ضمنا با توجه به گذشت چند ماه از شروع کرونا، دبیرخانه اقدام به تجربه نگاری اساتید، معلمان و مدیران جهت بهره مندی از تجارب در این زمینه کرده که در پایان همایش در کنار مجموعه مقالات همایش ، این اثر نیز منتشر می شود. امیداست صاحبنظران با ارسال مقاله و یا برگزاری کارگاه ها و ارسال تجارب خویش، دبیرخانه همایش را برای نیل به هدف یاری کنند. این همایش مقرر بود آبان ماه برگزار شود ولی با توجه به نظرکمیته علمی همایش، به بهمن ماه سال جاری موکول شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha