• چهارشنبه / ۱۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 99101007345
  • خبرنگار : 71468

گفتگوی تلفنی بحث بر انگیز پوتین و باخ

گفتگوی تلفنی بحث بر انگیز پوتین و باخ

رییس جمهور روسیه و رییس کمیته بین المللی المپیک با هم گفتگوی تلفنی داشتند.

به گزارش ایسنا و به نقل از Inside the games، کرملین گزارش داد که ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه و توماس باخ رییس کمیته بین المللی المپیک گفتگوی تلفنی را انجام دادند.

این اولین تماس تلفنی پوتین و باخ پس از کاهش محرومیت روسیه توسط دادگاه CAS از چهار به دو سال است. با این حال روسیه با پرچم و سرود ملی خود نمیتواند در بازی های المپیک توکیو و زمستانی ۲۰۲۲ شرکت کند و در صورت حضور ورزشکاران روسی باید با پرچم المپیک در این رقابت ها شرکت کنند.

کرملین گزارش نداد که دو طرف در مورد کاهش محرومیت روسیه صحبت کرده اند یا نه فقط عنوان کرد که پوتین تولد ۶۷ سالگی باخ را تبریک گفت. 

البته روابط نزدیک باخ و پوتین همیشه مورد انتقاد بوده است.

روسیه در پی اتفاقاتی که در ورزش برایش رخ داده و در این سال ها با محرومیت هایی مواجه شده مدعی است قربانی بازی سیاسی غربیها شده است.

انتهای پیام 
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha