• پنجشنبه / ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 99113022430
  • خبرنگار : 71468

خانم وزیر ریاست کمیته بازی های المپیک توکیو را پذیرفت

خانم وزیر  ریاست کمیته بازی های المپیک توکیو را پذیرفت

به نظر می رسد سیکو هاشیموتو ریاست بازی های المپیک توکیو را پذیرفته است.

به گزارش ایسنا  و به نقل از Kyodo news، هیات هشت نفره به سرپرستی فوجیو میتارای رییس شرکت "کانن"براساس پنج معیار که داشتند داوطلبان برای پست ریاست بازی های المپیک توکیو را مورد بررسی قرار دادند. متحمل ترین گزینه سیکو هاشیموتو  بود. هاشیموتو به عنوان وزیر امور خارجه در بازی های المپیک و پار المپیک فعالیت می کرد.
 

منابع آگاه اعلام کردند که امروز صبح (پنجشنبه) جلسه ای  در کمیته برگزاری بازی ها تشکیل شده است و هاشیموتو سمت ریاست بازی ها را پذیرفته است.

انتظار می رود که سمت جدید او خیلی زود تایید شود.
هاشیموتو قرار است استعفا خود را از سمت قبلی اش به سوگا نخست وزیر ژاپن  اعلام می کند.

پیش  این یوشیرو موری رییس بازی ها بود که به علت اظهار نظر جنجالی علیه زنان انتقادات کنفی زیادی علیه او به وجود امد و در نهایت از سمت خود کناره گیری کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha