• سه‌شنبه / ۱ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 92050100419
  • خبرنگار : 71452

گذر سیارکی در ابعاد زمین فوتبال از کنار زمین

گذر سیارکی در ابعاد زمین فوتبال از کنار زمین

سیارک تازه کشف شده 2013NE19 صبح سه شنبه از فاصله 4.2 میلیون کیلومتری زمین عبور کرد.

سیارک تازه کشف شده 2013NE19 صبح سه شنبه از فاصله 4.2 میلیون کیلومتری زمین عبور کرد.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سیارک نزدیک به زمین 2013NE19 با پهنای 59 تا 130 متر برای نخستین بار در تاریخ 15 جولای شناسایی شد.

این سیارک عظیم روز سه شنبه 23 جولای (اول مرداد) در ساعت 01:55 به وقت گرینویچ (06:25 به وقت تهران) از نزدیک ترین فاصله با زمین که 11 برابر فاصله زمین تا ماه است، عبور کرد.

فاصله ایمن گذر این سیارک عظیم هیچ گونه خطری برای زمین و ساکنان آن ایجاد نکرد.

دوربین فضایی Slooh با کمک رصدخانه جزایر قناری گذر این سیارک را بطور مستقیم به تصویر کشیده و امکان رصد دقیق جزئیات رابرای اخترشناسان فراهم کردند.

از سال 1898 میلادی تاکنون بیش از 10 هزار سیارک و دنباله دار نزدیک به زمین کشف شده اند، با این حال هنوز تعداد زیادی از این اجرام نزدیک به زمین کشف نشده باقی مانده اند و محققان از احتمال وجود بیش از یک میلیون سیارک با پهنای بیش از 30 متر خبر می دهند که می توانند در آینده خطراتی را برای زمین ایجاد کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha