• سه‌شنبه / ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۵:۴۶
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 96031608736
  • خبرنگار : 71530

فعالیت 100مرکز ارائه خدمات درمان و کاهش آسیب اعتیاد ویژه زنان در کشور

فعالیت 100مرکز ارائه خدمات درمان و کاهش آسیب اعتیاد ویژه زنان در کشور

با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده و معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور، مرکز بهبودی اقامتی زنان در منطقه سیاه سنگ شهرستان پردیس افتتاح شد.

به گزارش ایسنا، در آئین افتتاح این مرکز اصغر باقری؛ مدیرکل بهزیستی استان تهران با اشاره به فعالیت مراکز درمان سرپایی، مراکز اقامتی، مراکز TC بهزیستی استان تهران، گفت: در سال 1395 در مجموع 64 هزار و 890 نفر در این مراکز تحت درمان اعتیاد قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه 361 مرکز درمان اعتیاد تحت نظارت بهزیستی استان تهران  هستند که از این تعداد 157 مرکز به صورت سرپایی، 5 مرکز بستری، 194 مرکز اقامتی، 2 مرکز بین‌راهی و 3 مرکز TC فعالیت می‌کنند، افزود: از 194 مرکز اقامتی درمان اعتیاد در استان تهران 6 مرکز مربوط به زنان است.

باقری با بیان آنکه از دیگر برنامه‌های بهزیستی استان تهران اجرای برنامه کاهش آسیب است، خاطر نشان کرد: افرادی که فعلا قصد درمان اعتیاد ندارند و بلکه می‌خواهند در ابتدا عوارض اعتیاد را برای آنها کاهش دهیم و به مرور وارد عرصه درمان شوند، در مراکز DIC و شلتر تحت پوشش برنامه‌های کاهش آسیب بهزیستی قرار می‌گیرند.

مدیرکل بهزیستی استان تهران با اشاره به فعالیت 3 مرکز کاهش آسیب زنان در استان تهران، تصریح کرد: در سال گذشته در مجموع 39 هزار 771 نفر در 16 مرکز کاهش آسیب استان تهران خدمات دریافت کرده‌اند.

  

فعالیت 2700 واحد ارائه خدمات درمان و کاهش آسیب اعتیاد در کشور

به گزارش ایسنا، محسن روشن‌پژوه؛ معاون پیشگیری و درمان اعتیاد مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور نیز در ادامه با بیان اینکه در سازمان بهزیستی بالغ بر 2 هزار و 700 واحد ارائه خدمات درمان و  کاهش آسیب در مورد اعتیاد وجود دارد، گفت: بیش از یک هزار و 100 مرکز از این تعداد، مراکز پذیرش سرپایی هستند و حدود ۱۲۰۰ مرکز، از مراکز اقامتی هستند و بیماران را بستری و درمان می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه از این تعداد ۱۰۰ مرکز مربوط به درمان زنان است، افزود: طبق پژوهش‌ها حدود ۱۰ درصد از بیماران مربوط به زنان است.

روشن‌پژوه همچنین با بیان اینکه بهزیستی در عرصه پیشگیری از اعتیاد نیز اقدامات مفیدی انجام داده است، ادامه داد: از دهه ۷۰ کار پیشگیری را شروع کردیم و اکنون بیش از ۵ هزار تیم اجتماع محور در محلات در مورد پیشگیری از اعتیاد تشکیل شده است.

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور با اشاره به آمار یک میلیون و ۳۲۵ هزار نفری معتادان طبق آمار سال ۹۰ ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، گفت: از این تعداد نزدیک به 10 درصد بانوان هستند، در سال ۹۴ و ۹۵، سازمان بهزیستی کشور با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر پیمایش نحوه مصرف مواد مخدر در خانواده‌ها را انجام داده است.

وی افزود: آمار جدید تعداد معتادان به تفکیک سن، جنسیت و نوع اعتیاد را آماده انتشار داریم که به زودی توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام خواهد شد.

 روشن‌پژوه با اشاره به تعداد متفاوت برخی آمارهای منتشر شده در رابطه با معتادان کارتن خواب گفت: آمارهای متعددی از ۶ هزار الی ۱۵ هزار معتاد کارتن خواب ارائه شده است که چون روش دقیق نبوده و برگرفته از برآوردهای مراجعی است که به نوعی با این گروه ارتباط داشتند، نمی‌توان اینها را به عنوان عدد دقیق به حساب آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha