• شنبه / ۶ آبان ۱۳۹۶ / ۱۲:۵۸
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 96080603182
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

رونمایی از پیشرفته‌ترین رابط فیزیکی انسان و ربات

رونمایی از پیشرفته‌ترین رابط فیزیکی انسان و ربات

بن ولف، مدیر اجرایی شرکت صنایع رباتیک سارکوس از جدیدترین و پیشرفته‌ترین فناوری رابط فیزیکی بین انسان و ربات رونمایی کرد

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، تاکنون روش‌های متفاوتی برای کنترل ربات‌های صنعتی، پزشکی و حتی جنگی معرفی شده است که در میان آنها روش "کنترل مبتنی بر انتقال مستقیم حرکات بدن انسان به بازوهای رباتیک" مشابه فیلم‌های علمی-تخیلی از نظر دقت و سهولت در استفاده به پیشرفت قابل‌توجهی رسیده است.

اکثر مردم با شنیدن اسم ربات ناخواسته به یاد ربات‌های پیشرفته مجموعه فیلم‌های جنگ ستارگان می‌افتند، اما پیشرفت‌های اخیر در صنایع رباتیک نشان می‌دهد که در صورت نوآوری برخی از شرکت‌های صاحب‌نام در این صنعت، تولید ربات‌های پیشرفته از این دست حداقل تا چند دهه آینده به تعویق خواهد افتاد.

کارشناسان بر این باورند که مهمترین چالش برای دستیابی به فناوری ربات‌های مشابه فیلم‌های علمی و تخیلی، ضعف در پیشرفت هوش مصنوعی است. در واقع هوش مصنوعی به هر ماشین آهنی شخصیت می‌بخشد.

یکی از راهکارهای معرفی شده توسط شرکت "صنایع سارکوس" در جهت سرعت بخشیدن به فرایند تولید ربات‌های پیشرفته انسان‌نما، معرفی فناوری رابط فیزیکی بین انسان و ماشین است.

این رابط پیشرفته کمک می‌کند که حرکات انسان با بیشترین دقت و جزئیات به اندام‌های ربات منتقل شوند.

محققان شرکت صنایع رباتیک سارکوس با ساخت ربات پیشرفته موسوم به GT Big-Arm ثابت کردند که با رابط کاربری قدرتمند مبدل حرکات انسان به ماشین می‌توان زمینه را برای ورود نسل آینده ربات‌های هوشمند باز کرد.

ربات غول‌پیکر شرکت سارکوس درست مشابه نمونه‌های به نمایش درآمده در فیلم‌های علمی-تخیلی است. این ربات قدرتمند می‌تواند حرکات بدن کاربر را به صورت لحظه‌ای تقلید کند.

شرکت صنایع رباتیک سارکوس با محوریت دانشگاه یوتا پس از دو دهه تحقیق و آزمایش در بازوهای رباتیک پیشرفته به چنین فناوری پیچیده‌ای دست یافته است.

مدیران شرکت صنایع رباتیک سارکوس در گام‌های بعدی به دنبال ساخت ربات‌های پیشرفته‌ای هستند که از طریق رابط فیزیکی کنترل می‌شوند و به کمک حسگرهای پیشرفته شرایط محیطی محل فعالیت ربات را برای خلبان در کابین کنترل شبیه‌سازی می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha