• سه‌شنبه / ۲۸ آذر ۱۳۹۶ / ۰۸:۲۵
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 96092815513
  • خبرنگار : 80001

مدیرکل دفتر نوسازی بنیاد مسکن پاسخ داد

چرا به مستاجران کرمانشاه کانکس داده نمی‌شود؟

چرا به مستاجران کرمانشاه کانکس داده نمی‌شود؟

مدیرکل دفتر نوسازی و بهسازی بنیاد مسکن گفت: اگر به مستاجرانی که خانه‌شان در زلزله کرمانشاه آسیب دیده کانکس بدهیم با توجه به این‌که مالک نیستند قطعا در فضاهای عمومی شهر مستقر می‌شوند و سیمای شهر پس از مدتی تبدیل به نوعی حلبی‌آباد خواهد شد.

مجید جودی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در روستاهای زلزله زده کرمانشاه هم‌اکنون بیش از ۴۵۰۰ کانکس نصب کرده‌ایم. در شهرها نیز معضل اصلی ما سرپل ذهاب بود که بیش از ۵۰۰ کانکس علاوه بر تعدادی که مردم اهدا کرده‌اند مستقر شده و پیش‌بینی می‌کنیم حدود ۲۰۰۰ کانکس در شهر نیاز داریم. طبق برنامه در روستاها و شهرهای استان کرمانشاه بحث اسکان موقت تا پایان دی ماه به طور کامل محقق می‌شود.

وی درباره این‌که چرا به مستاجران کانکس داده نمی‌شود گفت: طبق چیزی که در شورای مدیریت بحران تصویب شده، مستاجرانی که خانه‌شان صد در صد تخریب شده پنج میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت می‌کنند. اگر به آنها کانکس بدهیم قطعا در فضاهای عمومی شهر مستقر می‌شوند و سیمای شهر پس از مدتی تبدیل به نوعی حلبی‌آباد می‌شود. اما مالکان کانکس را در محل خانه خود نصب می‌کنند که بعد از اتمام بازسازی منازل، جمع می‌شود. اما اگر به مستاجران کانکس بدهیم ممکن است ۱۰ سال دیگر هم در کانکس‌ها و در فضاهای عمومی بمانند. بنابراین عدم ارایه کانکس به مستاجران یک کار کاملا علمی و منطقی است.

مدیرکل دفتر نوسازی و بهسازی بنیاد مسکن هم‌چنین درباره روند بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه گفت: حدود ۵۰ هزار واحد تعمیری روستایی، ۲۲ هزار واحد تخریبی روستایی و ۶۵۰۰ واحد تخریبی شهری داریم. هم اکنون در روستاها ۶۰۰ خانه پی‌کنی شده و در حال ریختن فوندانسیون هستند. ۱۰ هزار نفر هم به بانک معرفی شدهاند و بانک‌ها مرحله به مرحله دارند تسهیلات را پرداخت می‌کنند.

جودی با بیان این‌که واحدهای تعمیری و احداثی هردو در اولویت هستند افزود: از کل ۵۰ هزار واحد تعمیری ۱۰ هزار واحد به بانک معرفی شده‌اند و کمک بلاعوض بیش از ۳۰۰۰ هزار نفر هم به حسابشان ریخته شده است. اگر در دو ماه آینده تعمیری‌ها را سر و سامان بدهیم به موجودی مسکن منطقه ۵۰ هزار واحد اضافه می‌شود. بنابراین کسانی که در چادر مستقر هستند ظرف هفته‌های آینده خانه‌شان تعمیر می‌شود و اسکان می یابند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۸ ۰۹:۱۸

پس اينا توي اين زمستون چه كنند؟ اينجا حلبي آباد نسازند برند حاشيه شهرهاي بزرگتر حلبي آباد بسازند؟

avatar
۱۳۹۶-۱۱-۲۷ ۱۹:۲۸

خوب به مستاجرین کانکس را یکساله اجاره بدهید! این دلایل غیرمنطقی را مطرح نکنید

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۸ ۱۰:۴۸

واقعا جای تاسف داره، خانواده های مستاجر باید سرمای زمستان را به جان بخرند تا سیمای شهر زلزله زده بهم نخورد! این جناب مدیرکل اگر در شرایط مشابه خانواده های زلزله زده قرار می گرفت چنین استدلال علمی و منطقی را می پذیرفت؟

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۸ ۱۱:۴۹

آقای مدیرکل اصلا استدلال علمی ومنطقی شما قبول ولی خودت قضاوت کن مستاجری که خونه اش توی زلزله به قول خودت صددرصد تخریب شده با پنج میلیون تومان وام چیکارکنه ؟ خونه اجاره کن ، اسباب خونه بخره

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۸ ۱۴:۴۲

5 میلیون کمک بلاعوض خیلی خوبه. میتونن خونه بسازن، دام بخرن، وسایل خونه بخرن...

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۸ ۱۴:۴۹

آقای جودی کاش متوجه میشدید که بین مردمی که فرمایشات شما را میخوانند و میشنوند، افراد متخصص هم هستند که از لابلای کلمات و بهانه های دهن پر کن مقصود اصلی شما و مجموعه شما را به خوبی درمی یابند. شما که انقدر نگران سیمای شهر و روستا هستید به جز طرحهای هادی که تماما بدون توجه به زمینه و اقلیم و شرائط اجتماعی بدون ذره ای تغییر نسبت به هم تهیه و اجرا میکنید، آیا کار دیگری هم انجام میدهید؟ آقایان مسئول؛ آیا مستاجری که توان تامین سرپناه دوباره را ندارد، با نداشتن کانکس قید خیابان نشینی را زده و کاخ نشین میشود؟ یا با چادر و ابزارهای دیگر آلونکی تهیه و سالهای سال در آن زندگی میکند؟ کانکس سیمای نازیبایی دارد یا چادر و کپر و آلونک؟ یا شاید هم کانکس های مرحمتی مردم انقدر راحت است که مستاجرین حتی در صورت داشتن تمکن مالی نیز زندگی در آن را به زندگی داخل یک خانه ترجیح میدهند؟ مطمئن باشید کانکس نشینی مردم از سر سیری نیست.