در اولین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت مطرح شد

روند رو به رشد بیماری‌های بافتی در ایران و لزوم دانش‌افزایی در این زمینه

دبیر علمی اولین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت با اشاره به اینکه در ایران تعداد بیماران مانند افراد دیابتی، افراد دارای مشکلات عروقی، عضلانی، اسکلتی و دیگر موارد مبتلا به زخم‌های مزمن رو به افزایش است گفت: انتشار دانش در حوزه‌های زخم و ترمیم بافت از اهداف برگزاری این کنگره است.

دبیر علمی اولین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت با اشاره به اینکه در ایران تعداد بیماران مانند افراد دیابتی، افراد دارای مشکلات عروقی، عضلانی، اسکلتی و دیگر موارد مبتلا به زخم‌های مزمن رو به افزایش است گفت: انتشار دانش در حوزه‌های زخم و ترمیم بافت از اهداف برگزاری این کنگره است.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران، دکتر پروین منصوری در کنگره ملی زخم و ترمیم بافت اظهارکرد: زخم تاریخچه دیرینه دارد و درمان آن نیز از قدیم با مشکلات زیادی روبه‌رو بوده است که ادامه دارند. از طرف دیگر افزایش روزافزون دانش در زمینه پیشگیری و درمان بیماریها جهان را با جمعیت رو به افزایش پیر و معضلات ویژه کهنسالی رو به رو کرده است که یکی از شایع‌ترین آنها زخمهای گوناگون و پیچیده این دوران است.

وی با اشاره به اینکه داشتن اطلاعات علمی در زمینه زخم برای تمام گروههای علوم پزشکی یک نیاز واقعی است افزود: انتشار دانش در حوزه‌های زخم و ترمیم بافت، از اهداف برگزاری این کنگره است.

دبیر علمی اولین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت با بیان اینکه سالانه کنفراس‌های متعددی در مجامع علمی دنیا برای شناخت بهتر پدیده‌های فیزیولوژیک درگیر در زخم و روش‌های نوین درمانی برگزار می‌شود گفت: در ایران تعداد بیماران دیابتی، دارای مشکلات عروقی، عضلانی، اسکلتی و دیگر موارد زخم‌های مزمن رو به افزایش است.

وی ادامه داد: دانش کافی برای شناخت دقیق این زخم‌ها و کاربرد روش‌های درمانی جدید را طلب می‌کند. در همین راستا، این کنگره سه روزه به همت جهاد دانشگاهی و با همکاری مرکز تحقیقات پوست و سلول‌های بنیادی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شده است.

منصوری با بیان این مطلب که این کنگره دارای 60 سخنران در رشته‌های تخصصی و همراه با ارائه آخرین دستاوردهای علمی است افزود: امید است با مطالب ارائه شده در این کنگره، شرکت‌کنندگان بهره علمی کافی را ببرند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲ مهر ۱۳۹۳ / ۱۹:۰۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 93070201546
  • خبرنگار :