• چهارشنبه / ۲ مهر ۱۳۹۳ / ۱۸:۵۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 93070201545
  • منبع : نمایندگی علوم پزشکی تهران

پیام رئیس جهاددانشگاهی به اولین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت

پیام رئیس جهاددانشگاهی به اولین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت

پیام رئیس جهاددانشگاهی به اولین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت توسط دکتر حسین بختو- رئیس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران- قرائت شد.

پیام رئیس جهاددانشگاهی به اولین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت توسط دکتر حسین بختو- رئیس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران- قرائت شد.

به گزارش خبرنگار ایسنا -منطقه علوم پزشکی تهران- متن پیام دکتر حمیدرضا طیبی به این شرح است:

" با عرض سلام و خیر مقدم خدمت اساتید و شرکت‌کنندگان اولین کنگره ملی زخم بافت و ترمیم بافت و تشکر از جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران که این کنگره علمی را با همکاری مرکز تحقیقات پوست و سلول‌های بنیادی، سازمان هلال احمر و فدراسیون پزشکی و ورزشی جوانان برپا کرده‌اند.

رسالت نهاد انقلابی جهاد دانشگاهی از دیرباز، قدم‌نهادن به عرصه‌های چالش‌برانگیز دانش بوده است و در این راستا به واسطه برخورداری از بدنه پرقوت علمی و توانایی جلب اعتماد و همکاری محافل علمی کشور از یک سو و چابکی ساختار خود از سوی دیگر توانسته در عرصه‌های دانش در زمینه‌های متنوع علمی وارد شود.

از سوی دیگر این نهاد با تدوین برنامه‌های بلندمدت و در نظر گرفتن مزایای ورود به عرصه‌هایی که در ابتدا شاید به ظاهر هزینه‌بر تلقی شوند، تلاش کرده است با تسلط بر فناوری‌های نو و کاربرد عملیاتی آنها و توجیه اقتصادی لزوم ورود به عرصه‌های مذکور را نمایان سازد.

حوزه‌ای مانند زخم و آسیب‌ها، علاوه بر آنکه موجب ایجاد رنج و ناراحتی افراد و افت کیفیت زندگی مبتلایان می‌شود، سالانه باعث صرف امکانات بسیاری از مجموعه سرمایه‌های حوزه سلامت جامعه؛ چه از سوی بیماران و چه منابع عمومی نیز می‌شود.

طول مدت التیام این زخم‌ها و آسیب‌ها و مزمن‌شدن آنها مانند آنچه در زخم‌های دیابتی رخ می‌دهد، موجب می‌شود علاوه بر ادامه صرف هزینه، کیفیت زندگی بسیاری از آحاد جامعه افت کند.

این آثار مهم موجب شده است موضوع ترمیم همیشه از جمله عرصه‌های پراهمیت پزشکی باشد، لذا در این زمینه هم، ایران اسلامی با تلاش و همت متخصصان و محققان خود باید بتواند در تولید در تولید دانش نقش مهمی را بر عهده گیرد.

پژوهش در این زمینه که بازده آن در طی زمان طولانی مشخص می‌شود، نیازمند تامین منابع مالی است و لذا جدا از تفکر و مدیریت جهادی، همکاران ما در دولت و خیرین حوزه سلامت نیز در این زمینه مساعدت کرده و از طرفی امکان مشارکت بخش خصوصی نیز مهیا شود.

توسعه، محصول برنامه‌ریزی جامع، بلندمدت و هماهنگ عمل نمودن تمامی نهادهای مرتبط است که البته اگر وفاق ملی در کشور وجود نداشته باشد، انجام و تحقق این برنامه‌ریزی امکان‌پذیر نخواهد بود.

کشور ما از منابع انسانی و طبیعی بسیار غنی برخوردار است و علی‌رغم اعمال تحریم‌های شدید و بی‌سابقه اقتصادی و علمی (رتبه تولید) ناخالص ملی ما در بین کشورهای جهان کمتر از 30 بوده است؛ لذا ما می‌توانیم با برنامه‌ریزی علمی به کشوری ثروتمند و پیشرفته تبدیل شویم و شاید بسیاری از دشمنی‌ها و عداوت‌های جاری در جهت ممانعت از محقق‌شدن این موضوع باشد.

با تشکر مجدد از همه دست‌اندرکاران این کنگره و با گرامیداشت ایام هفته مقدس، شایسته است همگی تلاش کنیم تا میهن اسلامی به توسعه مطلوب برسد و گوشه‌ای از دین بیکران خود را به شهدای انقلاب ادا کنیم."

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha