• سه‌شنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1400022819973
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

نتایج دومین فراخوان طرح‌های پژوهشی مشترک ایران و ترکیه

نتایج دومین فراخوان طرح‌های پژوهشی مشترک ایران و ترکیه

طرح‌های منتخب مشترک پژوهشگران ایرانی و ترکیه‌ای در چارچوب برنامه TUBITAK-MSRT-NIMAD Joint Call ۲۰۲۰ (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، توبیتاک و نیماد) معرفی شدند.

به گزارش ایسنا، در پی اعلان دومین فراخوان طرح‌های پژوهشی مشترک جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه در چارچوب برنامه TUBITAK-MSRT-NIMAD Joint Call 2020 در مهر ماه ۱۳۹۹ که به دریافت ۱۷۲ طرح پژوهشی مشترک محققان ایرانی و ترکیه ای منجر شد، داوری‌های فنی و علمی از طریق سامانه های ویژه بارگذاری و داوری طرح‌ها در دانشگاه تبریز به عنوان مسئول کارگروه همکاری‌های علمی ایران و ترکیه، موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران (NIMAD) و نیز سازمان پژوهش و فناوری ترکیه (توبیتاک) انجام شد.


فرآیند بررسی اولیه مدارک ارسالی توسط کارشناسان هر حوزه انجام گرفت و سپس ۱۵۶ طرح نهایی که مطابق موارد درخواستی هردو طرف بارگذاری و ارسال شده بودند در دی ماه ۱۳۹۹ وارد مرحله داوری شدند.

داوری علمی طرح‌های غیر حوزه علوم پزشکی (MSRT) با دعوت از اعضای هیات علمی و محققین از دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی سراسر کشور انجام شد و برای هر طرح دو داور منتخب از محققان سراسر کشور اختصاص یافت. در کشور ترکیه نیز داوری‌ها توسط توبیتاک با اختصاص سه داور به هر طرح انجام گرفت.


با جمع بندی نظرات داوران هر دو کشور و امتیازات کسب شده در اردیبهشت سال ۱۴۰۰، تعداد ۲۵ طرح مشترک میان پژوهشگران ایرانی و ترکیه ای معرفی شد.

بودجه اختصاص داده شده برای هر طرح منتخب محققان ایرانی ۶۰۰ میلیون ریال و برای پژوهشگران ترکیه ای به صورت متغیر بین ۱۷۰.۰۰۰ تا ۳۰۰.۰۰۰ لیر ترکیه تعیین شده است که بعد از تنظیم و امضای قراردادها وانجام تعهدات مجریان طرح پرداخت خواهد شد.


پژوهشگران منتخب دانشگاه ها و پژوهشگاه‌های وابسته؛ می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت همکاریهای علمی و بین المللی بین المللی دانشگاه تبریز با آدرس ایمیل irtu@tabrizu.ac.ir تماس حاصل کنند.

محققان حوزه علوم پزشکی نیز می توانند جهت کسب اطلاع از نتیجه داوری به وبگاه موسسه تحقیقات علوم پزشکی (نیماد) مراجعه کنند.

بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، اسامی طرح‌های منتخب مشترک پژوهشگران ایرانی و ترکیه‌ای از طریق این لینک قابل دسترسی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha