• یکشنبه / ۲ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۵
  • دسته‌بندی: علم و فناوری ایران
  • کد خبر: 1400030201474
  • منبع : پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی

رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی خبر داد

دستیابی به ۱۰ دانش فنی آماده واگذاری به بخش خصوصی

دستیابی به ۱۰ دانش فنی آماده واگذاری به بخش خصوصی

رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در گزارش عملکرد سال ۱۳۹۹ پژوهشگاه از مهمترین فعالیت‌ها و دستاوردهای پژوهشگاه از جمله دستیابی به ۱۰ دانش فنی آماده واگذاری به بخش خصوصی در حوزه های مختلف بیوتکنولوژی کشاورزی خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر صابر گلکاری، رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در نشست مجازی ارزیابی عملکرد سال ۱۳۹۹ که با حضور دکتر بازرگان، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در تالار جلسه سازمان تات برگزار شد، در تبیین مهمترین فعالیت ها و دستاوردهای شاخص پژوهشگاه همچنین از معرفی رقم جدید لیموی مقاوم به بیماری جاروک لیموترش، سالم سازی ۲۰ هسته اولیه ارقام مهم سیب، زردآلو و گلابی در قالب تفاهم چهار جانبه با تاییدیه موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال، دستیابی به باکتری های محرک رشد خیار، گوجه فرنگی، قارچ و فلفل دلمه ای گلخانه ای، پروبیوتیک های بومی مؤثر بر عملکرد طیور گوشتی و تخم گذار، طراحی، ساخت و بهره برداری سیستم هاضم نیمه خشک به سفارش سازمان پسماند شهرداری اصفهان و فناوری تولید آستاگزانتین از ریز جلبک خبر داد.

به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی، دانش فنی نانوامولسیون محرک مقاومت القایی و کنترل کننده فساد پس از برداشت میوه، تولید نانو کامپوزیت هیدروژن بر پایه نشاسته، تولید نانوذرات هیدروکسی آپاتیت، پوشش بیونانو کامپوزیت مبتنی بر پکتین و نانو سلولز با قابلیت افزایش ماندگاری گوشت مرغ، دانش فنی پداژه های بالغ تجاری در دو رقم گلایول و توسعه سیستم های کشت بسته طبقاتی برای گیاهان دارویی نیز از دیگر دستاوردهای شاخص پژوهشگاه بودند که در این نشست معرفی شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.