• سه‌شنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: انجمن های علمی
  • کد خبر: 1400030402831
  • منبع : باشگاه دانشجویان

کارگاه «بهداشت و ایمنی مواد غذایی در صنعت غذا» برگزار می‌شود

کارگاه «بهداشت و ایمنی مواد غذایی در صنعت غذا» برگزار می‌شود

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه کردستان کارگاه آنلاین «بهداشت و ایمنی مواد غذایی در صنعت غذا» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه با تدریس دکتر شادیه محمدی ـ دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی و عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت در روزهای ششم و هفتم خرداد از ساعت ۱۵ تا ۱۸ برگزار می‌شود.
این کارگاه با همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های شیراز، مشهد، همدان، زنجان، سمنان، جهرم، مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر و کمیته تحقیقات بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کردستان برپا می‌شود و علاقه‌مندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شماره واتساپ ۰۹۹۱۰۱۷۹۵۶۸ پیام دهند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.