• سه‌شنبه / ۱ تیر ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۰
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400040100322
  • خبرنگار : 30054

چطور فناوری بلندگوهای تحت شبکه باعث تحول در سیستم پیجینگ شد؟

چطور فناوری بلندگوهای تحت شبکه باعث تحول در سیستم پیجینگ شد؟

بلندگوهای تحت شبکه در نمونه های ساخته شده مشابه بلندگوهای رایج در بازار هستند با این تفاوت که دارای یک برد الکترونیکی هستند که امکان ارسال و دریافت صدا بر روی بستر شبکه را فراهم می سازد . بلندگوهای با توان حداکثر 30 وات می توانند از PoE استاندارد به جهت تامین برق استفاده نمایند، البته برخی از سوئیچ های استاندارد در دنیا می توانند 90 وات خروجی داشته باشند یعنی می توانیم بلندگوهایی با توان 90 وات به آن ها متصل کنیم ولی با توجه به گران بودن این سوئیچ ها برای بلندگو های با توان بیشتر می توان از PoE Injector به همراه آداپتور های با توان بیشتر استفاده کرد.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام شرکت جوان پردازش، بلندگوهای IP همانند یک داخلی در مرکز تلفن و یا سیستم مانیتورینگ تحت شبکه رجیستر می شوند.

بلندگوی سقفی و کاربرد آن در محیط های اداری

برای بلندگوهای سقفی تحت شبکه در مکان هایی که ارتفاع سقف در آنها 3 متر می باشد بهتر است حداکثر توان خروجی 5 و 10 وات باشد ولی در سالن ها، لابی ها و سازه های با ارتفاع سقف بالای 3 متر می توان از بلندگو های با توان 15 و 20 وات نیز استفاده کرد. دلیل عدم استفاده از بلندگو های با توان بیش از 5 و 10 وات در مکان های با ارتفاع بیش از 3متر، تولید صدای آزار دهنده می باشد. مساحت تحت پوشش در بلندگوهای سقفی تحت شبکه متناسب با شلوغی و نویز محیط می تواند از 20 الی 60 مترمربع باشد. حداکثر فاصله طولی بلندگوهای سقفی از یکدیگر در محیط های مستطیلی شکل بین 8 الی 10 متر می باشد.

بلندگوی ستونی تحت شبکه جایگزینی برای سیستم های صوتی

اسپیکرهای ستونی تحت شبکه در دو نوع Outdoor و Indoor تولید می شوند و مناسب برای محیط های با وسعت بالا و شلوغ می باشد. در محیط های شلوغ و با نویز محیطی بالا که جمعیت زیادی در آنها در حال رفت و آمد می باشند بهتر است از تعداد بلندگوهای ستونی بیشتر با توان پایین استفاده نمائید تا علاوه بر پخش یکنواخت صدا از تولید صدای بلند که باعث اذیت سیستم شنوایی انسان می گردد جلوگیری نمائید. مساحت تحت پوشش در اسپیکرهای ستونی تحت شبکه متناسب با شلوغی و نویز محیط می تواند از 50 الی 150 متر مربع باشد. حداکثر فاصله طولی بلندگو های ستونی از یکدیگر در محیط های مستطیلی شکل بین 10 الی 15 متر می باشد.

بلندگوهای شیپوری و کاربرد آن در محیط های کارگاهی و فضای باز

بلندگوی شیپوری تحت شبکه مناسب برای استفاده در محیط های باز و کارگاهی می باشد. بلندگوی شیپوری نوع خاصی از بلندگوهاست که با استفاده از یک المان شیپوری اکوستیک می تواند صدای تولید شده در درایور را به طور موثر افزایش دهد. در شکل معمولی بلندگوهای شیپوری، ساختار آن شامل یک درایور فشرده سازی صدا می باشد که از طریق ویبراتور مگنت فلزی، صدا را از طریق دیاگرام فلزی کوچکی در شیپور منتشر می کند.

بلندگوهای شیپوری در صورت تامین برق از طریق PoE می تواند 30 وات موثر صدا را تامین نماید ولی در صورت نیاز به توان بیشتر می بایست از آداپتور به عنوان منبع تغذیه استفاده کرد. جنس فایبر گلاس بلندگو های شیپوری امکان استفاده از این محصول را در محیط های مرطوب و دارای خورندگی بالا را فراهم نموده است. بلند گوهای شیپوری ضد آب و مناسب استفاده در محیط های بیرونی و یا داخل سوله های تولید می باشد.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha