• دوشنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۰ / ۱۷:۰۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400042115297
  • خبرنگار : 30054

اشتباهات رایج در انتشار رپرتاژآگهی کدامند؟

اشتباهات رایج در انتشار رپرتاژآگهی کدامند؟

فضای مجازی «اینترنت» بزرگترین و جامعترین مرکز اطلاعات است که اکثر مردم به آن اطلاعات دسترسی دارند. هدف برخی از مردم از جستجوی این اطلاعات، به دست آوردن مقالات علمی و هدف برخی دیگر نیز رسیدن به راهکارهایی جهت ارتقاء کسب و کار خودشان است. اما در این میان، رپرتاژ آگهی وظیفه حفظ نیازهای مشتری و تبلیغ غیرمستقیم محصول به نفع وی را بر عهده دارد.

به گزارش ایسنا، برای نگارش یک رپورتاژ آگهی، باید قواعد و قوانین خاصی رعایت شود. این قوانین بر اساس خواست و نیاز مشتریان می‌تواند متفاوت باشد. کارشناسان سئو و بازاریابی، به ارائه راهکارهایی دست زده‌اند که به جذابیت محتوای شما کمک می‌کند. این مطلب توسط اداره بازرگانی ایسنا با هدف کمک به کسب و کارهای ایرانی برای حضور موفق در فضای مجازی تهیه شده است.

توضیحات تخصصی را کنار بگذارید

استفاده از کلمات فنی و تخصصی در متن رپورتاژآگهی اهمیتی ندارد. استفاده از این نوع کلمات برای افراد عادی کار نادرستی است مگر اینکه از این کلمات برای افراد متخصص استفاده کنید. البته بیشتر افراد متخصص هم ترجیح می‌دهند ساده نویسی کنند. همچنین لازم است بدانید که در انتخاب انکر تکست‌ها، کلمات و عبارت‌هایی که لینک روی آنها قرار می‌گیرد، دقت لازم را داشته باشید. استفاده از کلمات تخصصی برای این کار صحیح نیست.

پاراگراف‌های کوتاه بنویسید

نوشتن متن با پاراگراف‌های طولانی، مخاطب را خسته می‌کند. از این رو مخاطب ترجیح می‌دهد تا بین متن استراحت کند. این پاراگراف‌ها را می‌توان بر اساس موضوع بحث تقسیم بندی کرد. یک پاراگراف استاندارد باید از پنج جمله تشکیل شود و هر جمله حداکثر ۱۸ کلمه داشته باشد.

نظر شخصی با نظر کارشناسی متفاوت است!

بسیاری از اوقات پیش می‌آید که نویسنده رپورتاژ، هر آنچه که می‌خواهد در متن می‌نویسد. به عنوان مثال مشتری از رپورتاژنویس درخواست می‌کند که مطلبی در رابطه با پیشرفت فردی بنویسد اما نویسنده مقاله‌ای درباره تجارب خودش در این زمینه می‌نویسد. این امر نشان از آن دارد که نویسنده توجهی به فواید متن برای خواننده ندارد. به بیان دیگر، هدف مخاطبان از خواندن این متن، ارتقاء دادن شخصیت خود از طریق روش‌های علمی است.

جذابیت مطلب را فراموش نکنید

قانون سه ثانیه را در نگارش مطالب هم می‌توان به کار برد. این قانون به این معناست که اگر خوانندگان آنلاین در عرض سه ثانیه از خواندن خسته شوند، از ادامه مطالعه مقاله دست می‌کشند. در واقع می‌توان نتیجه گرفت که مقاله باید به قدری جذاب باشد که در عرض چند ثانیه مخاطب را جذب کند. قانون سه ثانیه را می‌توان با استفاده از تصاویر و سایر موارد چند رسانه‌ای ارتقاء داد. اگر از این روش در نگارش مطالب استفاده کنیم، حس خستگی از خواندن جملات طولانی به مخاطب منتقل نمی‌شود.

اداره بازرگانی ایسنا با تکیه‌ بر بیش از ۲۰ سال سابقه حرفه‌ای رسانه‌ای در فضای مجازی، آمادگی دارد صاحبان کسب‌ و کار را در تولید و انتشار انواع رپورتاژ آگهی یاری کند.

فعالان اقتصادی و صاحبان کسب و کار می‌توانند برای مشاوره و آگاهی از شرایط تولید و انتشار رپرتاژآگهی در ایسنا با شماره‌های ۲-۸۸۹۲۵۶۸۰ و همچنین دو شماره‌ی ۰۹۲۱۹۵۶۳۷۱۱ و ۰۹۱۹۰۰۲۰۹۶۱ تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha