• شنبه / ۱۰ مهر ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1400071006248
  • منبع : معاونت علمی ریاست جمهوری

در ارزیابی عملکرد آزمایشگاه‌های عضو شبکه فناوری‌های راهبردی اعلام شد

ارائه بیش از ۲ میلیون خدمت آزمایشگاهی/شرکت‌های دانش‌بنیان بخش خصوصی در شمار برترین‌ها

ارائه بیش از ۲ میلیون خدمت آزمایشگاهی/شرکت‌های دانش‌بنیان بخش خصوصی در شمار برترین‌ها

در هفتمین دوره ارزیابی عملکرد آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مراکز عضو توانستند بیش از ۲ میلیون و ۱۸۰ هزار خدمت آزمایشگاهی را به حدود ۷۱ هزار مشتری ارائه کنند.

به گزارش ایسنا، همه ساله شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دوره ارزیابی برای معرفی برترین‌ مجموعه‌های آزمایشگاهی را برگزار می‌کند. این شبکه، ارتقای توانمندی و سطح کیفیت خدمات را در دستور کار دارد و با همین رویکرد هر ساله به شناسایی و معرفی برترین مراکز عضو می‌پردازد. این ارزیابی برای شناخت نقاط قوت و ضعف مجموعه‌ها، تلاش برای بهبود نقاط قوت و برطرف کردن مشکلات و کاستی‌ها صورت می‌گیرد.

در این رقابت، «توسعه کمی و بهبود کیفیت خدمات آزمایشگاهی»، «ارتقای مشتری‌مداری» و «ترویج فرهنگ به اشتراک‌گذاری و فعالیت شبکه‌ای در بین مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی»، آزمایشگاه‌ها بر اساس دستورالعمل ارزیابی، برای کسب امتیاز در هر کدام از شاخص‌های یاد شده، رقابت می‌کنند.

در تازه‌ترین ارزیابی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی از مجموعه‌های عضو، نقش شرکت‌های بخش خصوصی به ویژه دانش‌بنیان پررنگ است، به طوری که ۲۰ مرکز شامل ۹ مجموعه خصوصی و ۱۱ مرکز دولتی در جمع برترین مجموعه‌ها قرار دارند.

سهم بخش خصوصی در میان آزمایشگاه‌های عضو شبکه نیز افزایش یافته است، به طوری‌که ۳۶.۸ درصد اعضای شبکه از آزمایشگاه‌های بخش خصوصی هستند؛ همچنین ۳۰ درصد مراکز عضو را دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و ۳۳.۲ درصد دیگر اعضای این شبکه را آزمایشگاه‌هایی از سازمان‌ها و وزارتخانه‌های کشور تشکیل می‌دهد.

بر اساس نتایج هفتمین دوره ارزیابی عملکرد آزمایشگاه های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مجموعه آزمایشگاه های «مرکز پژوهشی متالورژی رازی»، «بنیاد علوم کاربردی رازی» و « دانشگاه صنعتی شریف»، در شمار ۳ مجموعه برتر ارائه کننده خدمات آزمایشگاهی قرار گرفتند.

خدمات شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی به پژوهشگران، شرکت‌های دانش‌بنیان، صنایع خلاق، مخترعان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها ارائه شده و خلق ارزش افزوده‌ای بیش از ۴هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال برای مجموعه‌های فناور، پژوهشی و آزمایشگاهی را به همراه داشته است.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با هدف ارتقای تولیدات دانش‌بنیان و فناورانه، توسعه پژوهش‌های کاربردی و حمایت از ایده‌های نوآورانه در مرحله آزمایشگاهی، شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی را ایجاد کرده است و با گرد هم آوردن فعالان زیست‌بوم آزمایش و پژوهش، شامل بیش از یکصدهزار عضو، هزاران تجهیز آزمایشگاهی و خدمت، روند توسعه فناوری و تولید محصولات دانش‌بنیان ایران‌ساخت را سرعت بخشیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha