• چهارشنبه / ۲۸ مهر ۱۴۰۰ / ۱۰:۳۲
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400072820275
  • خبرنگار : 30054

آشنایی با کمپرسور اسکرو

آشنایی با کمپرسور اسکرو
www.compressorr.com

کمپرسور اسکرو در بین کمپرسورهای صنعتی امروزه کاربردهای بیشتری داشته و بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام فروشگاه کمپرسور باد، در طراحی این نوع از کمپرسورها از حرکت دورانی دو رزوه نر و ماده و در دو جهت مخالف استفاده می شود. این حرکت باعث بالا رفتن فشار و دمای گاز شده و فشار مورد نیاز را تولید می کند. از کمپرسورهای اسکرو بیشتر در صنایع بزرگ استفاده می شود.

کمپرسوراسکرو  که امروزه در صنایع مختلف به اسم کمپرسور پیچشی نیز شناخته می شود، یکی از انواع جدید کمپرسورها به حساب می آید. ساختمان کمپرسوراسکرو به گونه ای است که بر اساس جا به جایی مثبت عمل کرده و برای فشرده سازی گاز مبرد از حرکت دورانی دو رزوه بهره می برد.

از کمپرسورهای اسکرو در صنایعی استفاده می شود که نیاز به گاز یا هوای متراکم در حجم و فشار بالا داشته باشند. در طراحی کمپرسوراسکرو از تعداد قطعات کمتری نسبت به کمپرسورهای پیستونی و روتاری استفاده می شود.

به طوری که تعداد قطعات متحرکت دستگاه به نحو چشمگیری کاهش یافته و در نتیجه از حجم سر و صدای دستگاه نیز کاسته می شود. ضمن اینکه این نوع از کمپرسورها جای کمتری را نیز اشغال می کنند. نکته دیگری اینکه برای خنک سازی کمپرسورهای بزرگتر از جریان روغن استفاده می شود؛ در نتیجه این امکان را به وجود می آورد که از کمپرسور به صورت مداوم استفاده شود.

www.compressorr.com

کمپرسور پیستونی

شرکت بادبان مرکز تخصصی طراحی و ساخت انواع کمپرسور پیستونی و کمپرسور های اسکرو و تامین کننده انواع درایر های تبریدی در ظرفیتهای مختلف می باشد.

کمپرسور پیستونی متداول ترین نوع از کمپرسورهای باد است که در صنایع نسبتا کوچک مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع کمپرسور محدوده نسبتا وسیعی را شامل می شود و معمولا از سایز ۲۵ تا ۱۲۰۰ لیتری در کارگاه های صنعتی تامین هوای فشرده می کند. فشار تولید شده در کمپرسورهای پیستونی بین ۸ تا ۱۲ بار می باشد . بخش های اصلی کمپرسور های پیستونی شامل الکترو موتور، واحد هواساز و مخزن ذخیره هوا می باشد. الکترو موتورهای مورد استفاده در کمپرسورهای شرکت اسکروسازان بنا به درخواست مشتری و توان مورد نیاز انتخاب می گردد و این الکتروموتورها معمولا از نوع ایرانی ( الکتروژن و موتوژن ) هستند.

کمپسور پیستونی یا کمپرسور اسکرو

اگر در فکر خرید کمپرسور هستید و هنوز نمی دانید که کمپرسور اسکرو برای کار شما مناسب تر است یا کمپرسور پیستونی باید حجم هوای مورد نیاز دستگاه های کارگاه را در نظر بگیرید. در صورتی که حجم هوا از هزار لیتر بر دقیقه کمتر بود و نیازی به روشن بودن دائمی کمپرسور وجود نداشت، قطعا مورد مناسب برای شما کمپرسور پیستونی می باشد. و در صورتی هم که فشارهای بالای ۱۰ بار مورد نیاز کاریتان باشد به طور قطع کمپرسور پیستونی مناست ترین گزینه برای شما می باشد.

اگر در کاربردهای صنعتی میزان تولید هوا بیش از ۱۲۰۰ لیتر بر دقیقه باشد، اصولا به جای کمپرسور پیستونی از کمپرسور اسکرو استفاده می شود که صدا و استهلاک کمتری دارد ولی این نکته را حتما باید در نظر گرفت که کمپرسور اسکرو توانایی تولید فشار تا حداکثر ۱۰ بار را دارند.

www.compressorr.com

تله آبگیری کمپرسور

سپراتور هوای فشرده (تله آبگیر پمپ باد)، یکی از ملزومات هوای فشرده شده می باشد که در مسیر خطوط لوله ی هوای فشرده شده خروجی از پمپ باد (کمپرسور) تا ابزارآلات و اپراتورها قرار می گیرد و وظیفه جذب کردن ذرات روغن و آب تا اندازه ۲۰ میکرون (تقریبا ۳۰% رطوبت) را دارا می باشد و نصب آن باعث بالا رفتن عمر تجهیزات و عدم آسیب رسیدن به آنها می گردد.

هوای فشرده شده خروجی از کمپرسور با دمای حدود ۳۶ درجه سانتیگراد وارد سپراتور آب، تله آبگیر کمپرسور می شود و در اثر برخورد با پره های تعبیه شده در داخل بدنه تله آبگیر، به صورت گردابی و گریز از مرکز در می آید و طی این فرایند و حرکت سانتریفیوژ ذرات بخار مایع به یکدیگر می پیوندند تا زمانی که جرم کافی را به دست آورند و سنگین شوند و به دلیل اینکه اینرسی آب از هوا بیشتر است، قطرات آب ته نشین شده و در انتهای سپراتور (تله آبگیر صنعتی) آماده تخلیه سازی می گردند.

کاربرد تله آبگیر کمپرسور

همانطور که در بالا ذکر شد، تله آبگیر کمپرسور توانایی جذب ذرات تا ۲۰ میکرون را دارا می باشد و بهتر است در زمان طراحی خطوط انتقال هوای فشرده باید این نکته را در نظر داشت که تله آبگیر کمپرسور تا ۳۰ درصد از رطوبت ورودی به کمپرسور را جذب می کند. اکثر حجم آبی که در خطوط انتقال هوای فشرده در جریان است، از بخار آب موجود در هوا گرفته شده است که در مسیر عبوری سرد شده و به صورت قطرات آب نمایان می گردد. تله آبگیر کمپرسور اصولا به عنوان واحد اولیه و کمکی برای حذف ذرات مایع استفاده می شود و توانایی حذف مقداری مشخص از رطوبت را دارد و در صورتی که بخواهیم هوای فشرده کاملا پاک و عاری از هرگونه بخارات آب و روغن در دسترس داشته باشیم حتما باید از درایر یا خشک کن کمپرسور (هوای فشرده) و همچنین میکروفیلتر کمپرسور استفاده کنیم.

  انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha