• یکشنبه / ۹ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۵
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1400080906416
  • خبرنگار : 30165

در یک مطالعه عنوان شد

کمک تلفن همراه به خودمراقبتی بیماران دیالیزی

کمک تلفن همراه به خودمراقبتی بیماران دیالیزی

پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی زابل امکان استفاده از تلفن همراه برای کمک به خودمراقبتی بیماران دیالیزی را بررسی کردند.

به گزارش ایسنا، کاربرد فناوری‌های نوین در بخش بهداشت و درمان کشورهای مختلف، مزایای بسیاری به دنبال دارد. فناوری تلفن همراه در ترکیب با تخصص‌های پزشکی امکان جدیدی به نام سلامت همراه را معرفی کرده که فرصت‌های جدیدی برای سلامت بیماران ایجاد کرده است.

به همین دلیل پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی زابل با انجام یک مطالعه سطح آگاهی بیماران و مراکز دیالیز شهرستان زابل را جهت به‌کارگیری موبایل در خود مراقبتی بیماران دیالیزی ارزیابی کردند.

این مطالعه کاربردی در مرکز دیالیز شهرستان زابل در سال 98-1397 انجام گرفت و بررسی‌های آن نشان داد اگر مدیران مراکز از به کارگیری موبایل برای خود مراقبتی بیماران دیالیزی حمایت کنند و تمام مسائل مربوط به آن را بررسی و مشکلات را برطرف کنند، می‌توان از مزایای به‌کارگیری موبایل در خود مراقبتی در مواردی مانند تسهیل روند درمان و مراقبت، پیگیری درمان در شهر خود، کاهش مسافرت، دسترسی بهتر به خدمات در مناطق محروم و کاهش هزینه‌ها بهره برد. 

نتایج این پروژه تحقیقاتی با عنوان «امکان‌سنجی به‌کارگیری موبایل در خودمراقبتی بیماران دیالیزی در شهرستان زابل در سال 98-1397» در پایگاه نتایج پژوهش‌های سلامت کشور منتشر شده و  نرگس نجاتی و سمانه سراوانی اول؛ پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی زابل در انجام آن مشارکت داشتند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha