• چهارشنبه / ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۷:۰۰
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400111310399
  • خبرنگار : 30054

رئیس شورای هماهنگی بانک ها خبر داد

ابلاغ آیین نامه واحد پرداخت تسهیلات 50 و 100 میلیونی بدون ضامن به شعب بانک ها

ابلاغ آیین نامه واحد پرداخت تسهیلات 50 و 100 میلیونی بدون ضامن به شعب بانک ها

رئیس شورای هماهنگی بانک ها از تشکیل جلسه این شورا برای ایجاد آیین نامه واحد شبکه بانکی در ارتباط با اعطای تسهیلات خرد 50 و 100 میلیون تومانی بدون ضامن به متقاضیان خبر داد و گفت: این آیین نامه به زودی به همه بانک ها در سراسر کشور ابلاغ می شود.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام روابط عمومی بانک ملی ایران، دکتر محمدرضا فرزین با تاکید بر اینکه هدف ما این است همه بانک ها طبق یک آیین نامه واحد عمل کنند، افزود: سیستم بانکی از این طرح حمایت می کند اما ممکن است گاها در برداشت از آیین نامه ها مشکلاتی پیش آمده باشد که آنها هم اصلاح می شوند و این یک رویه معمول در کل نظام بانکی خواهد شد.

وی ادامه داد: در مجموع دو عامل میزان تسهیلات پرداختی خرد و نحوه پرداخت تسهیلات خرد باید از هم تفکیک شوند.

به گفته فرزین، میزان تسهیلات پرداختی همان روال گذشته را دارد؛ یعنی افرادی که تقاضای دریافت وام خرد داشتند و از شرایط لازم نیز برخوردار بودند، اکنون می توانند وام خود را دریافت کنند اما دیگر نیازی به ضامن ندارند؛ ضمن اینکه شرایط دریافت این تسهیلات سهل تر است.

رئیس شورای هماهنگی بانک ها خاطر نشان کرد: البته امروز توافق شد به علت اینکه به پایان سال نزدیک می شویم و همزمان نیز نیاز مردم به تسهیلات خرد افزایش می یابد، تلاش کنیم بخشی از این تسهیلات خرد را در بانک ها افزایش محسوسی دهیم تا نیازهای مردم هم برطرف شود.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha