• دوشنبه / ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1401053122709
  • خبرنگار : 71424

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

باید محتوای کتب درسی اصلاح و دانشگاه فرهنگیان تقویت شود

باید محتوای کتب درسی اصلاح و دانشگاه فرهنگیان تقویت شود

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مبلغ علی الحساب رتبه بندی برای معلمان واریز شده است و خستگی یک و نیم ساله از تنمان بیرون رفت گفت: ۸۵۰۰ میلیارد تومان صرف پرداخت علی الحساب شد. شاهد اجرایی شدن رتبه بندی معلمان هستیم که طلیعه ای نو در آموزش و پرورش است.

به گزارش ایسنا، علیرضا منادی سفیدان در سومین روز از سی و ششمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور که در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است با بیان اینکه مبلغ علی الحساب رتبه بندی برای معلمان واریز شده است و خستگی یک و نیم ساله از تنمان بیرون رفت گفت: ۸۵۰۰ میلیارد تومان صرف پرداخت علی الحساب شد. شاهد اجرایی شدن رتبه بندی معلمان هستیم که طلیعه ای نو در آموزش و پرورش است. 

وی با اشاره به برخی مقاومت ها در مسیر تصویب قانون رتبه بندی گفت: با این قانون جایگاه معلم تعریف شد و او در بستر سالم رقابتی قرار گرفت. کمیسیون آموزش مجلس یازدهم با مطالعه دقیق در مسیر رفع گره‌های آموزش و پرورش حرکت می‌کند. 

منادی افزود: بازگرداندن تربیت صفر تا شش ساله ها به نظام آموزش و پرورش و انتزاع آن از سازمان بهزیستی، تغییر لایحه ضعیف دولت وقت در زمینه رتبه بندی و رساندن رتبه بندی به سرمنزل مقصود علی رغم برخوردهای ناصواب را از جمله تلاش های صورت گرفته در زمینه ارتقای نظام تعلیم و تربیت دانست. 

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نظام تعلیم و تربیت و آموزش عالی را باید یکپارچه ببینیم گفت: آغاز زنجیره تامین آموزش، سنین صفر تا شش سالگی است که سازمان ملی تعلیم و تربیت در همین راستا شکل گرفت. صفر تا شش ساله ها بسیار مهمتر از دبیرستانی ها هستند و این دوره باید به طور ویژه مورد توجه باشد و بودجه خوبی بگیرد. 

وی ادامه داد: امروز عنصر رقابت را با رتبه بندی معلمان وارد آموزش و پرورش کردیم، قبلا این رقابت وجود نداشت، اما از این پس معلمان برای کسب رتبه های بالاتر باید تلاش کنند. معلم از تمام حقوق و مزایای فصل دهم برخوردار است. جمع فوق العاده شغل و شاغل بین ۴۵ تا ۹۰ درصد افزایش بر حسب رتبه ها افزایش خواهد داشت. 

منادی با بیان اینکه دانشمندان امروز، شاگرد معلمان هستند گفت: زنجیره تامین آموزش حائز اهمیت است و باید نقش خانواده ها را در این زنجیره ببینیم. 

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: آموزش و پرورش از بحث مهارت آموزی عقب است قرار بود سهم ورود دانش آموزان به رشته های فنی به ۵۰ درصد برسد که اکنون ۳۶ درصد است. وزارت علوم هم همینطور. برای وزارت علوم برنامه داریم، مربیان فنی وحرفه ای باید رتبه بندی شوند. 

وی تاکید کرد که باید زنجیره تامین آموزش یکپارچه دیده شود. باید محتوای کتب درسی اصلاح و دانشگاه فرهنگیان تقویت شود. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۶-۲۰ ۱۱:۰۹

از برنامه های کمیسیون آموزش مجلس این باشد که در دانشگاه آزاد مقطع کارشناسی ارشدش همانند مقطع کاردانی اش کلا بدون کنکور باشد