• چهارشنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۲ / ۱۷:۲۱
  • دسته‌بندی: تشکل‌های دانشجویی
  • کد خبر: 1402091511130
  • خبرنگار : 71974

نماینده گروه‌های خیریه و جهادی دانشجویی:

تقویت گروه‌های جهادی باعث افزایش اعتماد مردم به جهادگران می شود

تقویت گروه‌های جهادی باعث افزایش اعتماد مردم به جهادگران می شود

نماینده گروه‌های خیریه و جهادی دانشجویی گفت: از مشکلات هرروزه گروه‌های جهادی امکانات و تجهیزات سخت‌افزاری است که به دلیل مقاومت نهادها در جهت انحصارطلبی به بهانه محافظت در اختیار گروه‌ها قرار داده نمی‌شود. تقویت گروه‌های جهادی از نظر امکانات و وسایل سبب افزایش اعتماد مردم به جهادگران و افزایش خدمت‌رسانی به‌صورت چشمگیر می‌شود که دلیل آن عدم داشتن محدودیت زمانی در کمک کردن جهادی به مردم است.

به گزارش ایسنا،‌ سما عباسی نماینده گروه‌های خیریه و جهادی دانشجویی در مراسم روز دانشجو که امروز با حضور رئیس‌جمهور در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد،‌ اظهار کرد: یکی از بهترین روش‌ها برای سپردن برخی مسئولیت‌های قابل‌واگذاری به آحاد جامعه کمک‌گیری از گروه‌های جهادی به‌ویژه دانشجویان است. چنان‌که در اربعین طرح‌های ماندگاری مانند طرح در مدار حبیب توسط گروه‌های جهادی با همکاری بسیج و تشکل‌های دانشجویی به‌صورت مشترک انجام شد.

نماینده گروه‌های خیریه و جهادی دانشجویی بیان کرد: از ابتدای دولت تاکنون ۲ هزار و ۶۰۰ فعالیت جهادی انجام ‌گرفته‌است و در این مسیر بالغ‌بر یک‌میلیون از جمعیت روستاها و مناطق محروم از خدمات درمانی بهره‌مند شدند.

به گفته وی، دولت مردمی از دل اراده‌ها بیرون می‌آید نه ساختارها همچنان که جنگ، جنگ اراده‌هاست و اراده مسلط بر این میدان اراده گروه‌های جهادی همراه با شور دانشجویی است که در حال حاضر بدون کمک از بودجه‌های دولتی با حمایت خیرین و مردم زمینه‌ساز پیشرفت همراه با عدالت اجتماعی هستند.

عباسی با بیان اینکه طبق فرمایش مقام معظم رهبری استاندارها نماینده هر دولت نیستند، اظهار کرد: استاندارها نماینده حاکمیت کل کشور هستند بسیاری از امور نیازمند تسهیل گری فرمانداری‌ها و استانداری‌هاست تا ارائه خدمات امکان‌پذیر شود.

وی افزود: دولت، دولتی مردمی است، وزیران جهادی هستند و معاونین جوان انقلابی و اهل تحول؛ نیاز است تا رنج تبعیض تبدیل به شوق رفاه شود.

عباسی عنوان کرد: از مشکلات هرروزه گروه‌های جهادی امکانات و تجهیزات سخت‌افزاری است که به دلیل مقاومت نهادها در جهت انحصارطلبی به بهانه محافظت در اختیار گروه‌ها قرار داده نمی‌شود. تقویت گروه‌های جهادی از نظر امکانات و وسایل سبب افزایش اعتماد مردم به جهادگران و افزایش خدمت‌رسانی به‌صورت چشمگیر می‌شود که دلیل آن عدم داشتن محدودیت زمانی در کمک کردن جهادی به مردم است.

نماینده گروه‌های خیریه و جهادی دانشجویی افزود: هماهنگی و همکاری نهادها و سازمان‌ها و بنیادها پشتوانه و ضمانت عملکرد گروه‌های جهادی است که در این خصوص شورای عالی جهاد به دستور آیت‌الله رئیسی تشکیل‌شده و انتظار می‌رود هماهنگی‌ها بین ارگان‌ها و گروهای جهادی را با توجه به بند ۲ ماده ۳ مصوبه شورای عالی اداری میسر کنند.

وی معتقد است ساختارهای توانمندی پشتوانه جهاد است اما استفاده از حداکثر منابع و توان نرم‌افزاری و سخت‌افزاری هدف مدیریت جهادی است.

عباسی با بیان اینکه در ماده ۲ این مصوبه نقش وزارت بهداشت تعریف‌نشده است،‌ بیان کرد: تبصره ۴ ماده سوم این مصوبه به طرح‌های جهادی مرتبط با بهداشت و درمان اشاره‌کرده و جهاد درمانی از بهداشت جدا نیست.

وی عنوان کرد:امروزه گروه‌های جهادی نیازمند تقویت سازمان‌دهی شده و ریل‌گذاری صحیح است تا نظام پیشگیری و ارجاعات در کنار نظام درمانی که حکم مسکن دارد یک برنامه منسجم به دور از پراکنده‌کاری و موازی کاری را شکل دهد.

نماینده گروه‌های خیریه و جهادی دانشجویی بیان کرد: لزوم اقدامات پیشگیرانه برای حضرتعالی روشن و مبین است اما پیشگیری و غربالگری‌ها در عین ساده بود نباید از آن‌ها غافل شد، چراکه پیشگیری بهتر از درمان است و تعداد طرح‌های جامع غربالگری و بودجه‌های اختصاصاً یافته باید رشد پیدا کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha