• دوشنبه / ۲۰ آذر ۱۴۰۲ / ۱۳:۱۹
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402092014418
  • خبرنگار : 30057

توضیح وزیر علوم در خصوص ورود بدون آزمون به دوره دکتری

توضیح وزیر علوم در خصوص ورود بدون آزمون به دوره دکتری

وزیر علوم در خصوص وضعیت دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد که بدون اخذ مدرک کارشناسی وارد دوره دکتری شده‌اند، گفت: من گفته بودم گزارشی در این زمینه رسیده است، ولی رئیس دانشگاه آزاد توضیح دادند که زمان ثبت‌نام هم سنوات، اخذ و هم همه اصول رعایت می‌شود.

به گزارش ایسنا، محمدعلی زلفی‌گل امروز در حاشیه آیین افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با تاسیس معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توجه ویژه‌ای به تولید و خلق ثروت از دانش شد و تفاهم‌نامه‌های مختلفی با صنایع مختلف و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری منعقد شد تا از ظرفیت‌های قانون جهش تولید دانش‌بنیان به خوبی استفاده شود تا از ظرفیت ماده ۱۱ و ۱۳ این قانون هم بهره‌برداری کنیم.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با معاونت علمی در این مراسم یادآور شد: امروز این تفاهم نامه بین معاونت علمی و وزارت علوم در این راستا امضا شد.

وی با اشاره به بهبود رتبه فناوری و نوآوری ایران در سطح جهانی، افزود: حدود ۲ هزار و ۲۰۲ محصول فناورانه جدید در سطح آمادگی فناوری ۴ و ۵ در این نمایشگاه عرضه شده است.

وزیر علوم در پاسخ به سؤالی در مورد وضعیت دانشجویان دکتری در دانشگاه آزاد اسلامی و این‌که گفته شده این دانشجویان بدون اخذ مدرک کارشناسی وارد دوره دکتری شده‌اند، گفت: من گفته بودم گزارشی در این زمینه رسیده است، ولی رئیس دانشگاه آزاد توضیح دادند که زمان ثبت‌نام هم سنوات اخذ و هم همه اصول رعایت می‌شود.

وی در مورد حمایت از پژوهشگران دانشگاه آزاد نیز گفت: تمام بخش‌های آموزشی و پژوهشی کشور در یک گروه به نام آموزش عالی جمهوری اسلامی هستیم و سعی می‌کنیم همکاری و هم افزایی در راستای ارتقای علمی کشور داشته باشیم. 

زلفی‌گل ادامه داد: البته ما تقاضاهای دانشگاه آزاد را که نیاز به مجوز وزارت علوم دارد، در اولویت قرار می‌دهیم، به این دلیل که هزینه‌ای برای دولت ندارد و خودگردان اداره می‌شود. جایی را که خیرین برای احداث ساختمان یا دانشگاه حضور دارند، در اولویت قرار می‌دهیم، از این باب دانشگاه آزاد سرمایه بزرگی برای کشور است و بخشی از بار آموزش عالی را برعهده دارد.

دانشگاه‌ها بهترین مبادی شکل‌گیری دانش‌بنیان‌ها

دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهوری نیز در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از قوی‌ترین مبادی شکل‌گیری شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها هستند. فناوری در بستر علم در دانشگاه متولد می‌شود.

دهقانی فیروزآبادی گفت: نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار امسال با هماهنگی کامل دستگاه‌ها و محصولاتی ارزشمند برگزار می‌شود. همزمان شیوه‌نامه اختصاصی استفاده دانشگاه‌ها از قانون جهش تولید امروز رونمایی شد که بیشتر مربوط به بند ۱۳ قانون جهش تولید دانش‌بنیان است. این شیوه‌نامه که راهبری عمده آن را وزارت علوم بر عهده دارد، کمک می‌کند دانشگاه‌ها حداقل ۲ هزار میلیارد تومان از منابع اعتباری شرکت‌های خصوصی و غیره را استفاده کنند. این امر به منزله خون تازه‌ای در رگ پژوهش کشور است و سال آینده شاهد جهش در این حوزه خواهیم بود. بر این اساس برای سال ۱۴۰۳ حداقل ۲ هزار میلیارد تومان از این منابع جذب می‌شود.

وی در پاسخ به سؤالی در مورد حضور کشورهای خارجی نیز گفت: این نمایشگاه محل نمایش محصولات داخلی است و در حوزه بین‌الملل نیز اقدامات زیادی انجام می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۰ ۱۷:۳۶

پس تکلیف اون بدبخت چی میشه که به سختی درس خونده و با بی پولی دکتری گرفته؟

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۰ ۲۲:۴۱

همتون برید

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۱ ۰۶:۳۱

معدل فارغ‌التحصیلان معدل 10دانشگاه علوم پزشکی معادل معذل 20دانشگاه آزاذ می باشد

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۱ ۰۶:۳۶

متاسفانه تولید مدرک بدون پشتوانه علمی موجب ذلیل شدن دانش درکشورما شده است

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۱ ۱۵:۱۹

جامعه پر شده از موردایی که در دانشگاه های آزاد کشور در مقطع کارشناسی پیوسته ناپیوسته و ارشد تحصیل می‌کنند بدون هیچ علم و تجربه و اطلاعی از رشته ی مربوطه،مورد دکتری رو کم داشتیم

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۲ ۰۹:۳۳

چرا فکر کردین هر کسی دانشگاه آزاد درس خونده بی سواده اینو بر چه اساسی دارین میگین مگه چقدر در دانشگاه‌ها چه دولتی چه آزاد دانشتون زیاد میشه که فکر میکنید آزادی ها بی سواد و دانشگاه دولتی دانشمند میده بیرون اون در گروه مطالعه و پشتکار شخصی خودتون هست که دانشتون رو ارتقا بدین قضاوت نکنین و تعمیم ندید

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۱ ۲۳:۳۷

دکتری به سختی به دست میاد با سالها زحمت و مطالعه و پژوهش

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۲ ۱۶:۰۲

با عرض سلام و ادب.الان ۴رشته تحصیلی که بعد از قبولی در زمان پیش دانشگاهی، فرد مستقیماً دکتر میشود بدون نیاز به دوره کارشناسی یا کارشناسی ارشد.مثل دکترای حرفه ای پزشکی،دامپزشکی و غیره.که بعد از آن هم آزمون دکترای تخصصی دارند، بدون گذراندن کارشناسی وغیره.آقای وزیر مشخصات مشخص نفرمودند چه رشته های.ولی این ۴ رشته اصلا اسمش روشه دکترای حرفه ای.

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۲ ۱۷:۳۶

اصل موضوع همینه بدون زحمت و مطالعه (به اسم پذیرش بدون کنکور) رشته ی مورد علاقشونو در هر مقطعی ادامه میدن بدون هیچ پشتوانه ی علمی ..

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۲ ۱۴:۵۱

تحصیل در آموزش عالی یک حق هست. هر کسی حق داره در رشته مورد علاقه تحصیل کنه. اینکه سواد داره یا نداره به راحتی مشخص میشه. جای نگرانی نیست. به دلیل اینکه سیستم های دولتی با رانت و پارتی نیرو جذب میکنن، مدرک دار بی سواد وارد میشه. وگرنه در بخش خصوصی همچین چیزی نیست و شما در هر دانشگاهی درس خونده باشی باید سواد داشته باشی. در نتیجه ایراد از سیستم ادارات دولتی هست. آموزش عالی حق همه مردم محسوب میشه. سواد داشتن با نداشتنش مشکلی نیست اگر همه چیز اصولی باشه.

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۲ ۱۸:۰۶

دقت کن دوست عریز بدون پشتوانه ی علمی یعنی به اسم پذیرش بدون کنکور در هر مقطعی ادامه دادن.. بله حق طبیعی همه ماست در رشته ی مورد علاقمون ادامه بدیم ولی نه بدون هیچ پشتوانه ی علمی و زحمتی..