• یکشنبه / ۲۴ دی ۱۴۰۲ / ۱۱:۲۹
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1402102416904
  • خبرنگار : 71674

نشریه «بـارقـه» منتشر شد

همین الان که این عنوان را می‌خوانید، حدود ۶ ثانیه از عمر شما گذشت!

همین الان که این عنوان را می‌خوانید، حدود ۶ ثانیه از عمر شما گذشت!

انجمن علمی دانشجویی مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف، شماره چهل و سوم گاهنامه «بارقه» با محوریت «سنت و مدرنیته؛ میراث و نوآوری» را منتشر کرد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، «همین الان که این عنوان را می‌خوانید، حدود ۶ ثانیه از عمر شما گذشت» عنوان سرمقاله این شماره از نشریه است که به قلم علی سلطانی منتشر شده است.

«یلدا، نور و شادی در دل تاریکی شب»، «شعر، صدای درون تو»، «با او نمی‌جوشم، همین!»، «هزینه‌های کوچکِ بزرگ/ دانشجو و پول»، «اینترنت اشیا/ افق قسمت دوم»، «تورینگ/ برنامه کاربردی»،  «ماکسول/ مشاهیر قسمت دوم» و «فیدبک مثبت» از جمله مطالب و مقالاتی است که در این شماره می‌خوانیم.

علی سلطانی در بخشی از مطلب سرمقاله نوشته است: «همین الان که این عنوان را می‌خوانید حدود ۶ ثانیه از عمر شما گذشت.

ثانیه‌ها مهم هستند، خیلی مهم. شاید در نگاه اول بالا و پایین شدن چند ثانیه در میان ۸۶۴۰۰ ثانیه یک روز اهمیت چندانی نداشته باشد ولی گاهی مسئله فرق می‌کنید. هر ثانیه برای آن فوتبالیستی که در آخرین ثانیه‌ها نتیجه بازی را عوض می‌کنند، مهم است. هر ثانیه و هر صدم ثانیه برای آن دونده‌ای که می‌خواهد رکورد بزند، حکم مرگ و زندگی را دارد یا اصلا چرا راه دور برویم؟ هر دقیقه و هر ثانیه برایمان در جلسه کنکور یا هنگام بارگذاری تکلیف در سامانه CW بی‌اندازه مهم است. اگر با دقت به زندگی‌مان بنگریم اهمیت دقیقه‌ها و ثانیه ها را در جای جای آن می‌توانیم ببینیم گاهی وقت‌ها دقیقه‌ها و ثانیه‌ها تنها برای شخص ما مهم هستند، مانند کنکور. گاهی وقت‌ها برای گروهی از مردم مانند طرفداران همان تیم فوتبالی که بازیکنش در ثانیه‌های آخر گل زده است و گاهی برای همه افراد یک ملت مانند یلدا،  شب یلدا از شب قبل و بعد از خود تنها یک دقیقه بلندتر است؛ یک دقیقه‌ای که آنقدر ارزشمند است که همه جامعه به خاطر آن بیدار می‌مانند. اما، اما آیا ارزش و جایگاه ویژه این شب فقط به خاطر آن یک دقیقه است؟ بیایید کمی به این پرسش فکر کنیم.

اساسا چرا باید طولانی‌ترین شب سال را جشن بگیریم. احتمالا نخستین جوابی که به ذهنمان می‌رسد این است که یلدا برای ما ایرانی‌ها یک سنت است. یک سنت دیرینه، یک سنت دیرینه در دنیایی پیشرفته که تقریبا شباهتی با دنیای زمان خلق این ملت ندارد. چنین سنت‌هایی در دنیای مدرن ما چه نقشی دارند؟ آیا با پیشرفت روزافزون صنعت و تکنولوژی، سنت‌های ایرانی در زندگی ما ناگزیر کمرنگ و کمرنگ‌تر می‌شود؟ در این شماره می‌خواهیم کمی به این پرسش بپردازیم...»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha