• دوشنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1402111611869
  • خبرنگار : 30057

هولترهای پوشیدنی محصول جدید ایرانی برای پایش وضعیت قلب

هولترهای پوشیدنی محصول جدید ایرانی برای پایش وضعیت قلب

فناوران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان هولترهای پوشیدنی را برای پایش وضعیت قلب به تولید رساندند.

به گزارش ایسنا، امروزه بررسی دقیق ریتم قلب، اهمیت چشمگیری برای بیماران قلبی دارد. به همین دلیل پزشکان با استفاده از روش‌های مختلف، فعالیت‌ها و ضربان قلب بیماران را اندازه‌گیری می‌کنند و یکی از این روش‌ها، استفاده از هولتر ریتم قلب است. هولتر قلب در واقع دستگاه کوچکی برای ثبت آریتمی‌های قلبی به حساب می‌آید و با قرار گرفتن حداقل ۲۴ ساعت روی بدن، وضعیت قلبی فرد را اعلام می‌کند.

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی موفق به طراحی و ساخت نوع پوشیدنی این ابزار کرده است.

سیدبردیا برائی‌نژاد، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه این شرکت در زمینه تجهیزات پوشیدنی فعال است، گفت: پچ نوار قلب یکی از محصولات این شرکت است. این نوار قلب یک محصول پوشیدنی است که می‌تواند مشابه هولترهای نوار قلب با مدت طولانی‌تری، سیگنال‌های قلبی را ثبت کند.

وی با بیان اینکه این محصول مجهز به شتاب‌سنج برای عملکرد حرکتی فرد است، اظهار کرد: با توجه به میزان شارژدهی باتری می‌تواند تا دو هفته داده‌ها را ذخیره‌سازی کند. این دستگاه قادر است اطلاعات را برای پزشک و مرکز درمانی ارسال کند تا بتوانند بر اساس این داده‌ها تحلیل‌های بهتری از فرد داشته باشند.

برائی‌نژاد با بیان اینکه این دستگاه می‌تواند آریتمی‌های قلبی را تشخیص دهد، یادآور شد: این دستگاه شبیه هولترهای نوار قلبی است، ولی هولتر نوار قلبی دارای کابل‌های زیاد است و موجب ناراحتی بیمار می‌شود، ضمن آنکه زمان مانیتورینگ آن یک تا دو روز است، ولی دستگاه ما می‌تواند برای مدت بیشتری اقدام به پایش وضعیت بیمار کند.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به نحوه ارسال داده از این دستگاه به پزشک، گفت: برای این منظور ساختار تله‌متری در نظر گرفته شده است، به این صورت که داده‌ها را از طریق تلفن همراه به مرکز درمانی از طریق سرور ارسال می‌کند.

وی اضافه کرد: داده‌های ارسالی از طریق هوش مصنوعی، انواع آریتمی‌های قلبی با منشأ دهلیزی و بطنی تفکیک می‌شود.

به گفته برائی‌نژاد این محصول در فاز دریافت پروانه ساخت است و تست بالینی آن نیز در ۳ مرکز درمانی در حال انجام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha