• یکشنبه / ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1402122014096
  • خبرنگار : 71489

موافقت مجلس با کلیات لایحه کاهش ساعت کاری ادارات

موافقت مجلس با کلیات لایحه کاهش ساعت کاری ادارات

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری مبنی بر کاهش ساعت کاری ادارات موافقت کردند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ و در جریان رسیدگی به کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کلیات این لایحه به شرح زیر موافقت کردند:

ماده واحده- ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری(با اصلاحات و الحاقات بعدی) مصوب ۱۳۸۶/۷/۸ و تبصره‌های آن به شرح زیر اصلاح می‌شود:

«ماده ۸۷- ساعات کار کارمندان دستگاه‌های اجرایی ۴۰ ساعت در هفته است و تلفیق و تنظیم ساعات کار ادارات به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و تصویب هیأت وزیران تعیین می‌گردد. تغییر ساعت کار کارمندان با رعایت ساعت مذکور و در چارچوب دستورالعملهای پیشنهادی سازمان اداری و استخدامی کشور که به تصویب هیأت وزیران می‌رسد بر عهده دستگاه ذیربط می‌باشد. میزان ساعات تدریس معلمان و اعضای هیأت علمی از ساعات موظف در طرح‌های طبقه بندی مشاغل ذیربط تعیین خواهد شد.

تبصره ۱- کارمندان می‌توانند با موافقت دستگاه اجرایی ساعت کاری خود را تا یک چهارم کار روزانه حداکثر ۱۰ ساعت تقلیل دهند. میزان حقوق و مزایا و نحوه محاسبه سوابق خدمتی این قبیل کارمندان متناسب با ساعت کار آنان تعیین خواهد شد.

تبصره ۲- متناسب با تغییرات فناوری و در شرایط اضطرار و بحران نظیر آلودگی هوا، کمبود انرژی، وقوع حوادثی غیر مترقبه و شیوع بیماریهای فراگیر یا در ایام خاص نظیر ماه مبارک رمضان به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و تصویب هیأت وزیران ساعات کار و نحوه ارائه خدمت کارمندان و تصمیم آموزشی فارغ از رعایت سقف مذکور در این ماده تعیین می‌شود.

تبصره ۳- همه دستگاه‌های اجرایی اعم از ستادی و استانی به استثنای بخش عملیاتی مراکز و واحدهای خدمات رسان نظیر واحدهای ذیربط بهزیستی، بانک‌ها، بیمارستانها، مراکز بهداشتی و درمانی، اماکن ورزشی و واحدهای نظامی و انتظامی و امنیتی موظفند ساعات کار خود را در ۵ روز هفته تنظیم نمایند.

تبصره ۴- در همه قوانین و مقرراتی که از مبنای ۴۴ ساعت کار در هفته و ۱۷۶ ساعت کار در ۴ هفته متوالی استفاده شده‌ است، از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این قانون به ترتیب به ۴۰ ساعت کار در هفته و ۱۶۰ ساعت کار در ۴ هفته متوالی اصلاح می‌شود.»

با تصمیم مصری نایب رئیس مجلس مقرر شد این لایحه پس از تصویب کلیات آن، به دلیل ازدیاد پیشنهادات نمایندگان، بصورت دو شوری مورد رسیدگی قرار بگیرد؛ بنابراین این لایحه پس از بررسی پیشنهادات نمایندگان در کمیسیون اجتماعی، مجدداً جهت رسیدگی به جزئیات در دستور کار جلسات صحن مجلس قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۰ ۱۱:۵۷

سلام خیلی خیلی تشکر می کنیم از وکلای ملت در خانه ملت و بهارستان مجلس شورای اسلامی که عنایت ویژه کردن نسبت به این موضوع که مسکنی بر تمام مشکلات کارکنان دولت انشالله درجزییات هم بتوانند همان روز شنبه تعطیل بکنند خیلی کار خوبی خواهد که نباید از این موضوع غفلت بشود خوشحال کردن کارمندان دولت اما این که امیدواریم وزارت بازرگانی در همین مجلس مسکوت گذاشته شد تصویب بشه

avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۰ ۱۳:۲۵

کارمند بانک خانواده نداره؟! چرا همیشه بانک را کلا مستثنی میکنید؟ خب کشیک بذارین

avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۰ ۱۳:۵۶

مثل اینکه کارمندهای بانک باز هم بی بهره شدند....تایه چیزی می گیرند کل ملت بسیج میشن بر علیه بانکها ....حالا چرا بانک ها تعطیل نمی شوند

avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۰ ۱۴:۱۸

چرا بهداشت مستثنا شده مگه ما کار درمانی انجام میدهیم در صورتی که بیمارستان و اورژانس شبانه روزی و به صورت شیفتی کار میکنند و تعطیلی ندارند ولی بهداشت کار اورژانسی ندارد و تعطیلات رسمی تعطیل است

avatar
۱۴۰۲-۱۲-۲۱ ۱۰:۳۹

باید گروه شغلی عملیاتی که استثنا دارند را جزء گروه مشاغل سخت وزیان بار بیاورند که با 25سال سابقه بازنشسته شوند.