• یکشنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۵
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1403011909427
  • منبع : صندوق نوآوری و شکوفایی

صدور مجوز تأسیس ۵ صندوق پژوهش و فناوری جدید در سال ۱۴۰۲

صدور مجوز تأسیس ۵ صندوق پژوهش و فناوری جدید در سال ۱۴۰۲

مدیر دبیرخانه کارگروه تخصصی صندوق‌های پژوهش و فناوری ضمن ارائه گزارشی از عملکرد صندوق‌ها و مصوبات کارگروه صندوق‌ها در سال گذشته، از صدور مجوز تأسیس ۵ صندوق پژوهش و فناوری جدید در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر یونس حمیدی در نشست هم‌اندیشی رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با مدیران عامل صندوق‌های پژوهش و فناوری که در محل صندوق نوآوری برگزار شد، در خصوص تعداد صندوق‌های پژوهش و فناوری درحال فعالیت تا پایان سال گذشته، گفت: تعداد ۸ صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCF) و ۶۹ صندوق پژوهش و فناوری (RTF) دارای مجوز درحال فعالیت هستند. از مجموع صندوق‌های RTF، تعداد ۱۷ صندوق جامع تهران، ۲۰ صندوق تخصصی و ۲۳ صندوق نیز جامع استانی هستند؛ از این تعداد، ۶۴ صندوق دانش‌بنیان هستند.

مدیر دبیرخانه کارگروه تخصصی صندوق‌های پژوهش و فناوری ضمن اشاره به برخی از مصوبات کارگروه در سال گذشته از جمله اصلاح و تصویب دستورالعمل‌های صندوق‌های پژوهش و فناوری غیردولتی و اصلاحات بحث افزایش حداقل سرمایه برای اخذ مجوز تأسیس صندوق‌های پژوهش و فناوری خاطرنشان کرد: در سال گذشته پنج مجوز تأسیس صندوق‌های پژوهش و فناوری جدید صادر شد. 

حمیدی، یکی از  وظایف این کارگروه را رسیدگی به تخلفات صندوق‌ها عنوان کرد و افزود: عدم برگزاری مجمع سالیانه در موعد مقرر، عدم تادیه و افزایش سرمایه، عملکرد ضعیف و گزارش تخلفات هیات مدیره و اصلاح اساسنامه، از جمله محورهای اصلی تخلفات صندوق‌ها در سال گذشته بودند. 

وی همچنین درخصوص ترکیب درآمدی صندوق‌های پژوهش و فناوری در سال ۱۴۰۱ نیز گفت: این درآمدها شامل ۳۸ درصد درآمد غیرعملیاتی و ۶۲ درصد درآمد عملیاتی بوده و مجموع کل درآمدها نیز ۷۲۳۴ میلیارد ریال بود. در حوزه استفاده صندوق‌های پژوهش و فناوری از تسهیلات تبصره ۱۶ و ۱۸ نیز براساس آمار، ۱۸ صندوق از تسهیلات تبصره ۱۶ و چهار صندوق نیز از تسهیلات تبصره ۱۸ استفاده کردند.

به نقل از صندوق نوآوری، مدیر دبیرخانه کارگروه تخصصی صندوق‌های پژوهش و فناوری در پایان به برخی از پیشنهادهای مطرح‌شده توسط مدیران عامل صندوق‌ها از جمله همراهی و کمک صندوق نوآوری و شکوفایی به صندوق‌های پژوهش و فناوری در تعامل با بانک‌ها، بحث رتبه‌بندی صندوق‌ها، لزوم اداره شدن صندوق‌ها براساس قانون تجارت و ضرورت حمایت بیشتر از صندوق‌های استانی و دانشگاهی اشاره و تأکید کرد که موارد مطرح‌شده به دقت در دبیرخانه کارگروه مورد بررسی قرار گرفته و موارد قابل اجرا در دستور کار قرار خواهند گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha