• چهارشنبه / ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: دیدگاه
  • کد خبر: 1403012916838
  • منبع : مطبوعات

بربوک دنبال چیست؟

بربوک دنبال چیست؟

آلمان‌ها بر این تصورند که با بهره گیری از حمایت‌های آمریکا می‌توانند درانتخابات تابستان اتحادیه اروپا کسب آرای بیشتری به دست آورند. البته ناگفته نماند که آلمان به بهانه جنگ اوکراین و حمایت از رژیم صهیونیستی به دنبال افزایش توان تسلیحاتی خویش هست تا در آینده‌ای نه چندان دور سلطه بر اروپا با توان نظامی را تکرار نماید.

به گزارش ایسنا، علی تتماج در یادداشتی با این عنوان در روزنامه سیاست روز نوشت: تحولات غرب آسیا در حالی به کانون تحولات جهانی مبدل شده است که  «آنالنا بربوک» وزیر خارجه آلمان که به اردن سفر کرده در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه اردن اعلام کرد به تل‌آویو سفر می‌کند. این سفر در حالی صورت می‌گیرد که با نگاهی به مواضع این روزهای آلمان می‌توان دریافت که این سفر نه در چارچوب مطالبه جهانی برای برقراری صلح و امنیت و پایان دادن به نسل کشی در غزه بلکه در چارچوب تصورات و تخیلات سران آلمان مبنی بر بهره گیری از حمایت‌های لابی صهیونیستی در انتخابات‌های آتی و نیز اجرای خواسته‌های آمریکا صورت می‌گیرد.

این امر زمانی آشکارتر می‌شود که بربوک  در کنفرانس مطبوعاتی با همتای اردنی، حمله ایران به اراضی اشغالی را «بی‌سابقه» دانست و مدعی شد که این حمله «پیامدهایی خواهد داشت.»

وزیر خارجه آلمان در ادامه اظهارات خود در حمایت از رژیم صهیونیستی گفت: «هرکسی فکر می‌کند اسرائیل نمی‌تواند از خودش دفاع کند، در اشتباه است.»
از سوی دیگر در سخنانی غیر اصولی وزیر امور خارجه آلمان در واکنش به عملیات موفقیت‌آمیز وعده صادق که هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی را در هم کوبید، خواستار تشدید سیاست شکست‌خورده تحریم علیه تهران شد.

آنالنا بربوک در گفت‌وگو با شبکه آ.ار.د آلمان ادعا کرد: من قویاً طرفدار گسترش آنها (تحریم‌ها) علیه ایران هستم، زیرا می‌توانیم ببینیم که اقدامات ایران در حال حاضر چقدر خطرناک است.
البته این رویکرد حمایتی آلمان‌ها امر تازه‌ای نمی باشد بلکه در طول شش ماه کشتار در غزه نیز آلمان بارها حمایت رسمی خود را از این رژیم اعلام داشته و ارسال تسلیحات علیه غزه را اجرا کرده‌اند.
رفتار آلمان‌ها نشان می‌دهد که از یک سو سران این کشور همچون شولتز صدر اعظم و وزیر خارجه اش که محبوبیت مردمی ندارند بر این تصورند که با حمایت از رژیم صهیونیستی حمایت لابی صهیونیستی برای ماندن در قدرت را کسب می‌کنند چنانکه حتی تظاهرات حامیان فلسطین در آلمان سرکوب می‌گردد.
در همین حال آلمان‌ها بر این تصورند که با بهره گیری از حمایت‌های آمریکا می‌توانند درانتخابات تابستان اتحادیه اروپا کسب آرای بیشتری به دست آورند. البته ناگفته نماند که آلمان به بهانه جنگ اوکراین و حمایت از رژیم صهیونیستی به دنبال افزایش توان تسلیحاتی خویش هست تا در آینده‌ای نه چندان دور سلطه بر اروپا با توان نظامی را تکرار نماید.
رویکرد آلمان‌ها این روزها رنگ و بوی مشارکت در نسل کشی غزه را گرفته است در حالی که برلین همواره ادعای حقوق بشر سرداده و با این ادعا به دخالت در امور کشورها پرداخته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha