• دوشنبه / ۲۹ دی ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۲
  • دسته‌بندی: هوش مصنوعی
  • کد خبر: 1404102915933
  • خبرنگار : 30057

معاون علمی رئیس‌جمهور مطرح کرد

آخرین وضعیت سکوی هوش مصنوعی در خاموشی اینترنت/اتصال تدریجی اینترنت تا آخر هفته

آخرین وضعیت سکوی هوش مصنوعی در خاموشی اینترنت/اتصال تدریجی اینترنت تا آخر هفته

معاون علمی رئیس‌جمهور با بیان اینکه اکوسیستم دانش‌بنیانی ایران جوان و شکننده است، آخرین وضعیت سکوی هوش مصنوعی در خاموشی اینترنت را تشریح کرد و گفت: در این شرایط بیشترین آسیب متوجه شرکت‌های دانش‌بنیان است و در صورتی که سقف درخواست حمایت‌ها به معاونت علمی بیشتر باشد، ممکن است بسته‌های حمایتی بیشتری را تعریف کنیم.

به گزارش ایسنا حسین افشین در نشست خبری امروز با اشاره به آسیب شرکت‌ها ناشی از قطعی اینترنت، گفت: طبق حمایت‌های ما در جنگ ۱۲ روزه تمرکز حمایتی ما بر روی نیروی انسانی است و اعلام کردیم در صورتی از شرکت‌ها حمایت می شود که تعدیل نیرو نداشته باشند.

وی با اشاره به ضرر و زیان‌های ناشی از قطعی اینترنت در کشور اظهار کرد: طبق اظهار نظر رضا الفت نسب، دبیر اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی، به ازای هر روز خاموشی اینترنت ۳.۸ همت آسیب به اکوسیستم کشور آسیب وارد می‌شود که به نظر من این عدد کمتر است و نیاز به بررسی بیشتر دارد، چرا که IP های داخلی از ابتدا باز بوده است.

افشین با بیان اینکه به طور قطع اکوسیستم دانش‌بنیانی ایران جوان و شکننده است، خاطر نشان کرد: در این شرایط بیشترین آسیب متوجه شرکت‌های دانش‌بنیان است و در صورتی که سقف درخواست حمایت‌ها به معاونت علمی بیشتر باشد، ممکن است بسته‌های حمایتی بیشتری را تعریف کنیم.

معاون علمی رئیس‌جمهور با اشاره به مصوبات جلسات هیات دولت، افزود: طبق دستور رئیس جمهور قرار است تا آخر هفته جاری به تدریج وضعیت اینترنت به حالت عادی برگردد، ولی اگر قطعی اینترنت ادامه یابد، برای شرکت‌های بزرگ که IP ثابت دارند، خدمات اینترنتی داده شود. 

وی اضافه کرد: ولی مشکل اصلی این شرکت‌ها آن است که مشتریانشان به اینترنت دسترسی داشته باشند و امیدواریم به تدریج وضعیت قطعی به شرایط عادی باز گردد.

افشین با اشاره به شرایط خدمات دهی سکوی هوش مصنوعی، گفت: در این شرایط سکوی هوش مصنوعی خدمات خوبی ارائه می‌داد و این دستاورد حاصل تلاش‌هایی است که در یک سال اخیر توسط معاونت علمی انجام شده است.

معاون علمی رئیس جمهور اضافه کرد: در این راستا ما سامانه‌ای را طرح‌ریزی کردیم که بازارمحور است و بیشترین پژوهانه این طرح به شرکت‌های کوچکتری که خدمات ارائه داده‌اند، اختصاص می‌یابد.

انتهای‌ پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۱۵:۴۲

دوشنبه گفته بودند وصل میشود چی شد پ

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۱۵:۴۴

نا امیدم ، نمیدونم آینده شغلیم چی میشه ، حتی از خونه نمیتونم برم بیرون چون پولی ندارم هر روز میام خبر چک میکنم یکی میگه وصل میشه اینترنت یکی میگه نه من برای گرفتن حقم برای ادامه زندگیم اینترنت میخوام ، شما بگید کجا برم به کی بگم

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۱۶:۰۵

ای پی های داخلی فقط برای داخل کشور بود. ایمیل ملی احراز هویت شده رو کنترل روش پیدا کنید که دفعه بعدی بشه به دانشگاه خارج که دامنه رسمی داره و جیمیل نیست ایمیل متنی بزنیم! دارید دو دستی قشر مرفه و تحصیل کرده رو تقدیم خارج می کنید با بی برنامگی تون

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۱۷:۴۲

مگر اینکه خودتون از هوش مصنوعی بومی تعریف کنید !!! اوضاع کشور همش شده مسخره بازی ... روان و زندگی مردم رو با بی خردی نابود کردید !

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۱۷:۴۲

بدقولی نکنید قرار بود امروز وصل بشه واقعا اینترنت جزو لاینفک زندگیه ولی متاسانه توجه نمی‌کنید

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۱۷:۴۳

خدایا خسته شدیم... خودت به دادمان برس

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۱۸:۲۱

پس چیشد!؟مگه نگفتن دوشنبه بابا وصلش کنید تا بیشتر ازین ضرر نکردیم

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۱۸:۴۹

چوب بی فکری و بی تدبیری شما ها رو ما مردم میخوریم

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۱۹:۲۳

پس اینطور که مشخصه تا هفته دیگه هم اینترنت قطعه

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۲۰:۱۴

آهای مسئولین اینترنت حق همه مردم ایران با هر شغل و شرایطی هست یا اون باشه ماها شما رو به اون بالاها رسوندیم و بدون مردم شما هیچی نیستید

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۲۰:۱۵

آخرین هفته هم میگید ایشاله هفته آینده مسخره کردید

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۲۰:۱۵

اینترنت حق همه است از نظرات مردم نترسید شبکه ایکس را باز کنید فیلترها را بردارید باور کنید امنیتتان بهتر تضمین میشود

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۲۰:۲۰

شغلم با کشور خارجی تو بستر فضای مجازی بود.... الان کارم رو از دست دادم و شرایط اقتصادی خوبی ندارم... نامزدم خارج از کشوره و خبر ندارم زندس یا مرده... حالم من خوب نیس.... مطمئنم حال ۸۰ میلیون ایرانی خوب نیست و هیچکس کاری نمیکنه!!!!

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۲۰:۲۲

بجای این حرف ها اینترنت را وصل کنید کسب و کار ها داره نابود میشه

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۲۰:۳۵

توروخدا زودتر وصلش کنیدددد زبونمون مو در آوردددد اتقد گفتیم بس کنید دیگهههه چه قدر میخواید مردمو اذیت کنید!!!!

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۲۰:۳۷

به تبعیض دیجیتال پایان دهید و هرچه سریعتر اینترنت بین الملل را برای عامه مردم در دسترس قرار دهید.

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۲۰:۴۳

نشستم به گریه کردن زندگیم داره از هم میپاشه... خیلی اوضاع زندگیم خراب شده کارم رو از دست دادم مشتری هام پریدن.... خدایا جون منو بگیر راحتم کن.... مرگ از این زندگی تو فقر بهتره

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۲۰:۵۲

شماها دیگه شورشو درآوردین، بابا بعضی از سایتهای هوش مصنوعی مارو تحریم کردن حتا با وی پی انم میفهمیدن از ایران بودیم، عوض اینکه بیاید بما وی پی ان خوب بدین بتونیم از تحریم ردشیم بدتر کل نت رو قطع کردین. دیگه خستمون کردین، همش ضرر شد

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۲۰:۵۴

گفته شد سه شنبه 30 دی وصل میشه

avatar
۱۴۰۴-۱۱-۰۱ ۰۹:۴۳

بشین میشه ایشالا واسه عید اگر وصل بشه

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۲۱:۱۵

لطفا به گوش مسئولین برسونید که وصل کنند و این وضع خیلی اذیت کننده هستش. من تو تلگرام حدود هزارتا فیلم آموزشی ذخیره کرده بودم کاش باز کنن

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۲۱:۲۲

چه قدر پیشرفته .فکر کنم به 40 سال پیش برگشتیم که اینرنت نبود هوش مصنوعی را مگر شما ساخته اید هر چی خدمات اینترنت هست از کشورهای خارجی داریم حتی یک موتور جستجوگر هم ندارید .

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۲۳:۰۱

اصلا معاونت علمی چه ارتباطی به قطع و وصلی اینترنت دارد؟

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۲۳:۲۸

واقعا این وضع درست نیست اینترنت رو وصل کنید

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۲۳:۳۳

فقط دارید وقت می خرید؛ امروز و فردا میکنید؛ اساتید دانشگاه و محققین چکار باید بکنند وقتی نمیتونن در تاریخ تعیین شده داوری مقالات بین المللی را انجام بدن یا مقالشون را سابمیت کنن؟!! سایت ژورنالهای علمی بین المللی را باز کنید ؛ امروز و فردا نکنید

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۲۳:۳۷

تازه دوستمون میگه خسارت ها کمتر بوده :) ببخشید اگه کمتر خسارت خوردیم و سایت هامون کمتر از نتایج حذف شدن ...

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۲۹ ۲۳:۴۸

اینترنت در جنگ 12 روزه قطع بود بعد از 12 روز وصل شد این سری نزدیک 13روزه اینترنت نداریم ،این سری چقدر طول دادن ما از شورای امنیت ملی خواهش میکنیم اینترنت را وصل کنند

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۳۰ ۰۰:۳۶

روزها واسمون اندازه یک هفته میگذره چرا اصلا مردم واستون مهم نیست

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۳۰ ۰۰:۳۷

خب داداش گلم کسب و کارهای خرد مثل آنلاین شاپ ها خسارتی که بهشون وارد شده رو چطور میتونن جبران کنن؟ آیا فکری بابت این موضوع دارین؟ طرف داره خرج زندگی خودشو چن نفر دیگه رو میده خسارتی که به این قشر خورده چجور محاسبه میشه؟

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۳۰ ۰۰:۴۶

مشخصه وقتی میانگین سن افرادی که در مورد این موضوعات تصمیم میگیرن بالای 60 هستش، کسایی که کامپیوتر روشن کردن هم بلد نیستن، تصورشون از کاربرد اینترنت اینستاگرام و پیام دادن و اینهاست و متوجه نیستند که اینترنت الان کتابخانه اسکندریه امروز جهان هستش.

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۳۰ ۱۱:۵۱

گرفتار شدیم /یه مدل بخوای اموزش بدیم باید ساعتی پول بدیم ما توسعه دهنده ها داره دخلمون میاد حداقل باز کنید وب سایت هامون بیاریم سی دی ان داخلی اخه چه گناهی کردیم/

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۳۰ ۱۲:۵۳

اگه قرار نیست که مردم مثل سابق به اینترنت بین‌المللی دسترسی داشته باشن بگین تا یه فکری به حال خودشون کنن، معلوم نیست دارین چه کار می‌کنین که مدام امروز و فردا می‌کنین برای اتصالش

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۳۰ ۱۴:۰۲

توروخدا خواهشمندیم حق طبیعی ما مردمو بهمون پس بدین مگرماها چه گناهی کردیم آخه😔🥲زحمات چندماهه دانشجو ها و....به خاطر این قطعی اینترنت به هدررفت 😭😔خیلی از انلاین شاپها کسب وکارشون تعطیل شده و دارن میمیرن گشنگی😭😔رحم داشته باشید!!!!!!!!!!!

avatar
۱۴۰۴-۱۰-۳۰ ۲۰:۰۵

دو هفته س دارید دروغ میگید به مردم که امروز وصل میشه فردا وصل میشه الانم که شبکه خبر میگه از اپلیکیشن های داخلی استقبال شده برید همونجا! ما نت ملی نمیخوایم اینترنت آزاد که حقمونه میخوایم! اینترنتو وصل کنید!!!!!!!

avatar
۱۴۰۴-۱۱-۰۱ ۰۷:۰۵

اینترنت رو وصل کنید ما هم نونمون توی اینترنته هم تفریحمون هم خانوادمون

avatar
۱۴۰۴-۱۱-۰۱ ۰۹:۴۸

انگاری ایرانی جماعت باید همیشه تو فشار باشه کم از بیگانه میخوریم. از مسئولان که بماند همشون سیم کارت سفید دارن

avatar
۱۴۰۴-۱۱-۰۱ ۱۴:۰۱

امروز چهارشنبه است! منظورتون کدوم آخر هفته است ؟ چرا با روح و‌روان مردم بازی میکنین؟ خداروشکر حق حرف زدن هم که نداریم! چه غلطی باید بکنیم از دست شما ؟؟؟؟؟

avatar
۱۴۰۴-۱۱-۰۱ ۱۴:۴۱

شما چطور خبرنگارهایی هستید؟ نمی سوزید که حق اساسی یک مملکت داره ازش گرفته میشه؟ برید یه حرفی بزنید یه کاری کنید!

avatar
۱۴۰۴-۱۱-۰۱ ۱۴:۵۶

آدم هایی که تصمیم میگیرن برامون هیچ دیدی نسبت به نت ندارن! نمی دونن چیه. متوجه نیستن اونایی که موشک خواهند ساخت برای ایران همین جوان های الان هستن که محرومشون می کنی از دانش و فرار می کنن.

avatar
۱۴۰۴-۱۱-۰۱ ۱۵:۱۲

این چه وضعشه آخه؟ اینهمه مردم رو راحت بیکار و بدبخت کردید اصلا براتون مهم نیست؟ همه ش میگید وضعیت آرومه که، وقتی تمام شده اغتشاشات پس چرا وصل نمی‌کنید؟ دیگه چقدر میخواید به مردم بدبخت ظلم کنید؟