• چهارشنبه / ۶ دی ۱۳۹۱ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 91100603926

نخستین کنفرانس مهندسی الکترومغناطیس ایران آغاز شد

نخستین کنفرانس مهندس الکترومغناطیس ایران صبح امروز در دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت آغاز به کار کرد.

نخستین کنفرانس مهندس الکترومغناطیس ایران صبح امروز در دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،‌ دکتر فرخ حجت کاشانی، دبیر این کنفرانس، در مراسم افتتاحیه کنفرانس گفت: از میان 145 مقاله رسیده به دبیرخانه، 52 مقاله در هیات داوری تایید شده است که 9 مقاله به صورت پوستر و 43 مقاله دیگر در 11 بخش به صورت سخنرانی ارائه خواهدشد.

به گفته این استاد پیشکسوت الکترومغناطیسی این کنفرانس شامل بخش‌های «سازگاری و تداخل الکترومغناطیسی»، «روش‌های عددی در الکترومغناطیس»، «محیط‌های پیچیده الکترومغناطیس»، «کاربردهای مهندسی الکترومغناطیس»، «پراکندگی و انتشار امواج الکترومغناطیسی»، «مدارهای فعال و غیر فعال»، «اپتیک و فوتونیک» و «مهندسی آنتن و تشعشع کننده‌ها» است.

همچنین این کنفرانس در همین زمینه‌ها با حضور ارائه کنندگان مقالات و دانشجویان تحصیلات تکمیلی این رشته، نشست‌های تخصصی برگزار می‌کند.

در روز نخست این کنفرانس پروفسور «صفی‌الدین صفوی نائینی»، استاد ایرانی دانشگاه واترلوی کانادا به عنوان سخنران افتتاحیه با موضوع «تکنولوژی مدارهای مجتمع تراهرتز و موج میلیمتری» سخنرانی کرد و به پرسش‌های شرکت‌کنندگان در این زمینه پاسخ گفت.

نخستین کنفرانس مهندسی الکترومغناطیس ایران به همت دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت، ششم و هفتم دی ماه در سالن ملاصدرای این دانشکده برگزار می‌شود و شرکت در آن برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی این رشته آزاد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha