• جمعه / ۱۳ بهمن ۱۳۹۱ / ۱۰:۰۵
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 91111307430
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

پژوهش‌های جدید نشان داد: بهبود سرطان سینه با مصرف سبزیجات چلیپایی

پژوهش‌های جدید نشان داد: بهبود سرطان سینه با مصرف سبزیجات چلیپایی

پژوهش‌های جدید نشان می‌دهد: مصرف سبزیجات چلیپایی به بهبود سرطان سینه کمک می‌کنند.

پژوهش‌های جدید نشان می‌دهد: مصرف سبزیجات چلیپایی به بهبود سرطان سینه کمک می‌کنند.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، انجمن تحقیقات سرطان آمریکا با انجام پژوهش‌های خود بر روی چهار هزار و 886 بیمار مبتلا به سرطان سینه در مراحل یک تا چهار که از این سرطان جان سالم به در بردند، دریافتند: خوردن کلم، کلم بروکلی، گل کلم و دیگر سبزیجات چلیپایی میزان بقای افراد را از این سرطان افزایش می‌دهد.

محققان با اشاره به نتایج حاصل از تحقیقات انجام شده اظهار کردند: مصرف سبزیجات چلیپایی خطر وقوع مرگ و میر کلی را بین 27 تا 62 درصد کاهش داده و خطر مرگ و میر مختص سرطان سینه را بین 22 درصد تا 62 درصد کاهش داده است و نیز خطر عود این سرطان با مصرف سبزیجات چلیپایی بین 21 تا 35 درصد کمتر شده است.

نتایج حاصل از این تحقیق همچنین نشان می‌دهد: حضور سطوحی از ترکیبات زیست فعال مانند ایزوتیوسانات و ایندول در داخل سبزیجات چلیپایی ثابت شده است که اثرات ضد سرطانی دارند که در این میان میزان این خاصیت به مقدار و نوع مصرف سبزیجات چلیپایی بستگی دارد.

به گفته محققان، به منظور درک بهتر ارتباط بین مصرف این سبزیجات و اثرات آن‌ها بر روی سرطان سینه مطالعات آینده باید همچنان روی ترکیبات زیستی از جمله ایزوتیوسانات و دیگر ترکیبات بیولوژیکی متمرکز شود.

یافته‌های این تحقیق در نشریه آنلاین مدیکال نیوز منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha