• یکشنبه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۱ / ۱۱:۲۴
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 91111508816
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

نتایج یک بررسی بر روی 45 هزار نفر نشان داد:

گیاهخواری خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد

گیاهخواری خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد

تحقیقات نشان می‌دهد: گیاهخواری می‌تواند خطر وقوع بیماری‌های قلبی را تا یک سوم کاهش دهد.

تحقیقات نشان می‌دهد: گیاهخواری می‌تواند خطر وقوع بیماری‌های قلبی را تا یک سوم کاهش دهد.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، محققان دانشگاه آکسفورد با انجام تحقیقات خود بر روی 45 هزار نفر در انگلستان و اسکاتلند که 34 درصد آنها گیاهخوار بودند، مشاهده کردند خطر بستری شدن در بیمارستان و نیز وقوع مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی با گیاهخواری تا 32 درصد کاهش می‌یابد.

محققان همچنین افزودند: گیاهخواران فشارخون و سطوح کلسترول کمتری نسبت به غیرگیاهخواران داشته‌اند که به نظر می‌رسد این عوامل دلیل اصلی کاهش خطر وقوع بیماری‌های قلبی بوده است.

نتایج این پژوهش نشان می‌دهد: به طور معمول شاخص توده بدنی (BMI)‌ و نیز موارد ابتلا به دیابت در گیاهخواران مورد مطالعه کمتر از غیرگیاهخواران بوده است که این پدیده به عنوان نتیجه‌ای از رژیم غذایی آنهاست و در صورت حذف اثر BMI‌ احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی در گیاهخواران باز هم تا 28 درصد کمتر نسبت به بقیه افراد است.

یافته‌های حاصل از این تحقیق همچنین نشان می‌دهد که بیماری‌های قلبی بزرگترین عامل بروز مرگ و میر در کشورهای توسعه یافته است، چرا که به تنهایی مسؤول وقوع 6500 مرگ و میر در هر سال در انگلستان است.

یافته‌های این تحقیق، در نشریه آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha