• چهارشنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ / ۰۹:۵۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 94022313612

برگزاری دومین رویداد «استارتاپ تریگر» در دانشگاه صنعتی شریف

برگزاری دومین رویداد «استارتاپ تریگر» در دانشگاه صنعتی شریف

دومین رویداد آموزشی - رقابتی «استارتاپ تریگر» به صورت فشرده طی شش روز از بیست وهفتم اردیبهشت تا اول خرداد ماه در دانشگاه صنعتی شریف برپا می‌شود.

دومین رویداد آموزشی - رقابتی «استارتاپ تریگر» به صورت فشرده طی شش روز از بیست وهفتم اردیبهشت تا اول خرداد ماه در دانشگاه صنعتی شریف برپا می‌شود.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، رویداد استارتاپ تریگر توسط مرکز رشد و فناوری دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود. طی این رویداد کلاس‌های آموزشی جهت تبدیل ایده به یک استارتاپ خوب برای مخاطبان فراهم خواهد شد. همچنین در این رویداد از طریق برنامه‌های متفاوت فرایند تیم سازی ممکن خواهد شد.

شرکت کنندگان می‌توانند هم تیمی‌های توانمندی برای خود پیدا کنند یا به تیم‌هایی با ایده‌های جذاب، ملحق شوند.

همچنین در دو روز پایانی یک «هکتان» (Hackathon) برپا شده و به تیم‌ها امکان استقرار و مشاوره‌ لازم، برای طرح یک مدل کسب وکار ساده و همچنین تهیه نمونه اولیه (prototype)، داده خواهد شد.

داشتن دانش برنامه نویسی برای این قسمت ضروری نیست و در انتهای رویداد، هر یک از تیم‌ها و ایده‌ها توسط داوران مورد سنجش قرار می‌گیرد. در نهایت به تیم‌های برتر جوایزی اهدا خواهد شد.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی setak.sharif.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha