• یکشنبه / ۱ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۲:۲۰
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 94060100367
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

تحقیقات نشان داد

‌تاثیر سرویس غذاخوری بر غذا خوردن

‌تاثیر سرویس غذاخوری بر غذا خوردن

زمانی که شما برای صرف غذا به رستورانی مجلل می‌روید هیچ وقت وسایل پذیرایی از جنس پلاستیک نخواهید یافت و در عوض میز شما با قاشق، چنگال و کارد سنگین تزئین شده است. بر اساس تحقیقات جدید علت استفاده از این وسایل پذیرایی کاملا علمی است.

زمانی که شما برای صرف غذا به رستورانی مجلل می‌روید هیچ وقت وسایل پذیرایی از جنس پلاستیک نخواهید یافت و در عوض میز شما با قاشق، چنگال و کارد سنگین تزئین شده است. بر اساس تحقیقات جدید علت استفاده از این وسایل پذیرایی کاملا علمی است.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، محققان دانشگاه آکسفورد دریافتند کارد و چنگال سنگین‌تر موجب افزایش لذت بیشتر از غذا خواهد شد.

چارلز میشل، محقق این تحقیق اظهار کرد: این مورد به انتقال احساس معروف است و موجب تمرکز بیشتر مشتری به غذا خواهد شد.

وی در ادامه افزود: وزن بیشتر قاشق و چنگال موجب توجه به غذا و صرف بیشتر غذا خواهد شد که نتیجه آن لذت بردن بیشتر از غذاهاست.

از دیگر یافته‌های جالب این تحقیق، ارتباط رنگ و شکل ظاهری بشقاب غذاخوری و همچنین دسر در افزایش یا کاهش اشتهای فرد است. برای مثال، کیک شکلاتی درون بشقاب سفید و یا دسر صورتی رنگ در بشقابی هشت ضلعی موجب رضایت بیشتر مشتری خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha