• چهارشنبه / ۲۷ مرداد ۱۳۹۵ / ۲۳:۲۴
  • دسته‌بندی: المپیک ۲۰۱۶
  • کد خبر: 95050117860

حذف سونامی تکواندوی جهان از المپیک/ رقیب عاشورزاده به فینال نرسید

حذف سونامی تکواندوی جهان از المپیک/ رقیب عاشورزاده به فینال نرسید

با شکست تکواندوکار مراکشی مقابل نماینده چین، فرزان عاشورزاده شانس رسیدن به مدال برنز را نیز از دست داد.

به گزارش ایسنا از ریو، رقابت‌های مرحله یک چهارم نهایی تکواندوی المپیک در وزن 58- کیلوگرم مردان پیگیری شد که عمر حجامی از مراکش که عاشورزاده را شکست داده بود برابر شوای ژائو از چین با نتیجه 8 بر یک شکست خورد تا فرزان عاشورزاده نتواند به جدول شانس مجدد راه پیدا کند.

عاشورزاده که به سونامی تکواندوی جهان مطرح است، در دور اول رقابت ها برابر نماینده مراکش در حالی نتیجه را چهار بر سه واگذار کرد که تا ثانیه های پایانی سه بر صفر پیش بود.

پس از حذف اولین تکواندوکار ایران، کیمیا علیزاده در روز دوم کار خود را آغاز خواهد کرد. مهدی خدابخشی و سجاد مردانی دو نماینده دیگر تکواندوی ایران  طی روزهای جمعه و شنبه 29 و 30 مرداد به مصاف رقبای خود خواهند رفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha