• جمعه / ۲۳ تیر ۱۳۹۶ / ۲۰:۳۲
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96042313113
  • خبرنگار : 71438

پیروانی: بدون دفاع وسط عازم مسابقات قهرمانی آسیا می‌شویم

پیروانی: بدون دفاع وسط عازم مسابقات قهرمانی آسیا می‌شویم

سرمربی تیم ملی امید گفت: در حالی عازم مسابقات قهرمانی آسیا هستیم که دفاع وسط نداریم.

به گزارش ایسنا، امیرحسین پیروانی در حاشیه مراسم بدرقه تیم ملی امید اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا در قرقیزستان، به خبرنگاران گفت: مشکلاتی که داریم برای امروز و دیروز نیست. ما ریسک بزرگی کرده‌ایم و با تیم ملی زیر بیست سال به مسابقات زیر بیست و سه سال می‌رویم. اما شرایط سختی داریم چون نمی‌دانیم بازیکنان استقلال و تراکتورسازی در اختیارمان هستند یا نه.
او اضافه کرد: جدا از اینکه بازیکنان دیر اضافه می‌شوند حتی نمی‌دانیم برخی بازیکنان با ما هستند یا نه. من در بازی دوستانه از عارف آقاسی استفاده کردم اما تراکتورسازی او را از ما گرفت. بنابراین الان تیمم دفاع وسط ندارد.

پیروانی اذعان کرد: من مهم نیستم بلکه اعتبار فوتبال ایران و فدراسیون مهم است. امیدوارم بتوانیم نتایج در خور شانی در مسابقات کسب کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha