• چهارشنبه / ۲۲ آذر ۱۳۹۶ / ۱۲:۰۰
  • دسته‌بندی: علم و فناوری جهان
  • کد خبر: 96092212217
  • خبرنگار : 71589

پرواز موفق کپسول نفربر "بلو اوریجین"

گردشگری فضایی یک گام به واقعیت نزدیکتر شد+تصاویر

نیو شپارد

کپسول نفربر "بلو اوریجین" دیشب اولین پرواز خود را با موفقیت پشت سر گذاشت.

به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، اولین کپسول فضایی حمل انسان به همراه موتور پیشران قابل بازیابی شرکت "بلو اوریجین" دیشب ساعت 20:29 برای اولین بار مورد آزمایش عملی قرار گرفت.

 موشک در این پرواز 10 دقیقه و 6 ثانیه‌ای به ارتفاع 98.16 کیلومتری رسید و سپس با یک فرود کنترل شده بر زمین نشست.

کپسول نفربر موسوم به "Crew Capsule 2.0" آخرین فناوری کپسول است که در نهایت مسافران را به فضا انتقال خواهد داد. این کپسول به خاطر داشتن پنجره‌های بزرگ به اندازه 73 در 110 سانتی متر و فراهم کردن دید عالی برای مسافران قابل توجه است اما در این پرواز تنها یک مانکن مصنوعی سوار بر این موشک بود.


علاوه بر این، این پرواز شامل 12 بار مفید(payload) تجاری، تحقیقاتی و آموزشی نیز بود.

به گنجایشی که یک فضاپیما برای به همراه بردن بار ارزشمند دارد، بار مفید گفته می‌شود. خود بار ارزشمند نیز بار مفید نام دارد. مهندسی بار مفید یکی از گرایش‌های تخصصی در رشته هوافضا است.

موشک مورد استفاده در این پرواز که هفتمین پرواز انجام شده توسط پیشران قابل استفاده مجدد "New Shepard" بود، به حداکثر سرعت صعود یعنی 3200 کیلومتر در ساعت و حداکثر سرعت فرود یعنی 4582 کیلومتر در ساعت در راه بازگشت به زمین رسید.

موشک، کپسول نفربر را در ارتفاع 1969 متری رها کرد و کپسول در ساعت 20:40 با استفاده از چترهای خود به زمین بازگشت.

"باب اسمیت"، مدیر عامل بلو اوریجین می‌گوید: پرواز امروز "نیو شپرد"(New Shepard) موفقیت بزرگی بود. این پیشرفت پرواز نسل بعدی کپسول نفربر را نشان می‌دهد و ما همین طور پیشرفت گام به گام در برنامه پرواز آزمایشی را ادامه می‌دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.