• دوشنبه / ۱ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۲:۵۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 97050100352
  • خبرنگار : 71569

تصویب دستورالعمل «عفاف و حجاب» در دانشگاه آزاد تا پایان مرداد

تصویب دستورالعمل «عفاف و حجاب» در دانشگاه آزاد تا پایان مرداد

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر که دستورالعمل بومی دانشگاه آزاد اسلامی درباره عفاف و حجاب تا پایان مرداد به تصویب می‌رسد، گفت: واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تا شهریورماه فرصت دارند تا مقدمات اجرای این دستورالعمل را فراهم کرده و آن را از مهرماه اجرایی کنند.

به گزارش ایسنا، ابراهیم کلانتری، در تشریح جلسه امروز شورای فرهنگی دانشگاه که به ریاست دکتر فرهاد رهبر برگزار شد، گفت: جلسه امروز با دستور کار بررسی «مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در موضوع حجاب و عفاف» برگزار شد و دستورالعمل بومی دانشگاه آزاد اسلامی پیرو این مصوبات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبات خوبی درباره حجاب و عفاف در فضاهای عمومی از جمله دانشگاه‌ها دارد، افزود: علاوه بر این مصوبات، شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها نیز مصادیق پوشش‌های مناسب را ارائه کرده که این مصوبات و مصادیق پایه و اساس دستورالعمل بومی دانشگاه آزاد اسلامی در موضوع عفاف و پوشش خواهد بود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در فرهنگ‌سازی عفاف و حجاب، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی با دارا بودن حدود 400 واحد دانشگاهی در سراسر کشور، یک میلیون و 500 هزار دانشجو، 30 هزار عضو هیئت علمی و 40 هزار کارمند، ظرفیت عظیمی در حوزه آموزش عالی در اختیار دارد و بزرگترین دانشگاه حضوری جهان محسوب می‌شود، بنابراین لازم است درباره موضوع عفاف و پوشش در این دانشگاه بررسی‌های دقیق و کارشناسی صورت گیرد.

کلانتری با بیان اینکه موضوع عفاف و پوشش در دانشگاه به یک مطالبه عمومی از سوی دانشجویان، استادان ، کارمندان و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی تبدیل شده، تاکید کرد: این موضوع نیازمند آن است که درباره عفاف و حجاب و نوع پوشش در دانشگاه هم‌اندیشی شود و سیاست‌گذاری‌های شفاف، روشن و کاربردی در این خصوص داشته باشیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، وی در پایان با اشاره به فرآیند بررسی دستورالعمل عفاف و حجاب در دانشگاه آزاد اسلامی، تاکید کرد: این دستورالعمل در فرآیند گسترده‌ای با حضور متخصصان در حال تدوین است و تاکنون در معاونت فرهنگی و دانشجویی، شورای هماهنگی فرهنگی و دانشجویی که با حضور معاونان فرهنگی مراکز استان‌ها و واحدهای جامع برگزار شد و در کمیته منتخب این شورا مورد بررسی قرار گرفته و در جلسه امروز شورای فرهنگی نیز مقرر شد که پس از اعمال نظرات استان‌ها در این دستورالعمل، نسخه نهایی آن در جلسه آینده بررسی و تصویب شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha