• یکشنبه / ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 97052814586
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درباره وضعیت مقالات علمی پزشکی یادآور شد

افزایش چند برابری دانشمندان علوم پزشکی/تولید ۳۴۰ محصول دارویی در شرکتهای دانش بنیان

افزایش چند برابری دانشمندان علوم پزشکی/تولید ۳۴۰ محصول دارویی در شرکتهای دانش بنیان

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در ابتدای فعالیت دولت یازدهم فقط در علوم پزشکی ۱۰۸ دانشمند برتر در کشور بوده که در سال ۱۳۹۴ به ۲۹۸ نفر و در حال حاضر به ۶۸۳ نفر افزایش یافته است. از نظر کمیت تولید علم نیز ایران در پایگاه بین المللی ISI بین همه کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۷ برای اولین بار رتبه نخست را کسب کرده است.

به گزارش ایسنا، دکتر رضا ملک زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت  ضمن ارائه گزارشی از رشد کمی و کیفی علم و فناوری؛ وضعیت و رتبه مقالات و مستندات علمی جدول اطلاعاتی  SCOPUS را ارزیابی کرده و یادآور شد: ایران در سال ۲۰۱۶ میلادی رتبه ۱۶ جهانی و اول منطقه و در سال ۲۰۱۷ میلادی رتبه ۱۷ جهانی و اول منطقه را کسب کرده است .

وی با حضور در جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: تعداد دانشمندان علوم پزشکی برتر کشور به  ۶۸۳ نفر افزایش یافته است.

ملک زاده همچنین در خصوص دستاوردهای علمی ایران افزود: در سال‌های اخیر جهشی در فرایند تکامل فناوری‌های نوین رقم خورده و نتیجه آن تغییر نگاه از توسعه" فناوری‌های در خدمت انسان "به خلق" فناوری‌های یکپارچه شده با کاربر "  است.

وی تاکید کرد: کشور ما از توانایی‌های علمی و تکنیکی به دست آمده در چند دهه اخیر برخوردار بوده و به دستاوردهای علمی و مهمی دست یافته است.

تولید ۳۴۰ محصول دارویی در شرکتهای دانش بنیان


ملک زاده در ادامه وضعیت تولیدات علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز را در خلاصه عملکرد پژوهشی  و روند انتشار مقالات بر اساس بانک اطلاعاتی SCOPUS  شرح داد و در خصوص رتبه بندی دانشگاه های علوم پزشکی کشور، رتبه دانشگاه های علوم پزشکی تبریز را بر حسب جدول  H- INDEX در حوزه پزشکی، رتبه خوب کشوری اعلام کرد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در وضعیت پژوهش دانشکده‌های علوم پزشکی تبریز، بخش عمده‌ای از پژوهش‌های دانشگاه حاصل کار دانشکده داروسازی برشمرد و افزود: فرآیند پژوهش در بخش بالینی پزشکی حتما باید تقویت شده و در راستای آن فعالیت و گامهای مثبتی برداشته شود و در راستای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی نیز دانشگاه‌های علوم پزشکی با توجه به نقش کلیدی که دارند فعالیت‌های مهمی به انجام رسانده اند که از جمله تولید ۳۴۰ محصول دارویی در شرکتهای دانش بنیان است.

به گزارش وبدا، در این سفر دکتر ملک زاده، معاون حقیقات و فناوری وزارت بهداشت از مرکز تحقیقات پیشگیری از آسیب حوادث جاده ای و اولین آزمایشگاه ایمنی و سلامت ترافیک شامل شبیه سازهای رانندگی سهند ۱ و سهند ۲ بازدید کرده و علاوه بر آشنایی با پروژه‌های در دست اجرای مرکز تحقیقات مرکز همکاری‌های علمی پلیس راهور و دانشگاه (مهپود) نیز به او معرفی شد.

انتهای یام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha