• چهارشنبه / ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ / ۲۰:۰۲
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97053116619
  • خبرنگار : 71576

گرایی: خودم را برای هر اتفاقی درفینال آماده کرده بودم

گرایی: خودم را برای هر اتفاقی درفینال آماده کرده بودم

قهرمان کشتی فرنگی بازی های آسیایی گفت: خودم را برای هر چیزی در فینال آماده کرده بودم تا نتوانند کشتی را از چنگم دربیاورند.

به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا از جاکارتا، محمدعلی گرایی پس از کسب مدال طلا در بازی های آسیایی ۲۰۱۸ اظهار کرد:مسابقات سطح بالایی داشت و ما توانستیم در این مسابقات دو مدال طلا و دو برنز بگیریم. امیدوارم توانسته باشیم دل مردم را شاد کنیم.
وی افزود: خودم را برای هر اتفاقی در فینال آماده کرده بودم تا نتوانند کشتی فینال را از دستم در بیاورند.

دارنده مدال برنز جهان با اشاره به کسب مدال برنز برادرش در این رقابت‌ها نیز یادآور شد: محمدرضا از نظر تجربی کم آورد انشالله تجربه خوبی کسب کرده باشد و بتواند در آینده جبران کند.

گرایی درپاسخ به سوالی درباره برنامه های پیش رو خاطرنشان کرد: برنامه ما هر چیزی است که کادر فنی تصمیم بگیرد. ما سرباز هستیم و هر چه بگویند چشم می گوییم.
 از همه آن هایی که برایم زحمت کشیدند تشکر می‌کنم و امیدوارم توانسته باشیم به مردم عیدی خوبی بدهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha